1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
20-07-2015 13:35

Μπαρή και Μαμούγκα στο Regional Juniors της Α' Περιφέρειας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουλίου 2015 στο Beach Bar Ocean 6, στην παραλία του Άη Γιώργη στην Αλεξανδρούπολη, οι Τελικοί των αναπτυξιακών (Regional Juniors) πρωταθλημάτων beach volley 2015 Κ 19 (Νέων – Νεανίδων που έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/1997), για την Α' περιφέρεια.
Η συμμετοχή τόσο στους Έφηβους όσο και στις Νεανίδες ήταν πολύ μεγάλη, με 8άρι ταμπλό στα αγόρια και 12άρι στα κορίτσια.

Στις Νεάνιδες την πρώτη θέση κατέλαβε το δίδυμο Μπαρή Δομινίκη – Μαμούγκα Ελένη από την Αλεξανδρούπολη, που επικράτησε στον τελικό των Ανθοπούλου Παρασκευής – Κωτσάκη Αλεξάνδρας από την Κομοτηνή, με 2-0.

Στους Έφηβους μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι οι Ανδρεάδης Άρης –Τέλιος Κων/νος, επικράτησαν στο τάι μπρεικ των Χαραλαμπίδη Σωκράτη – Τέλιου Ορφέα.

Τις απονομές στους νικητές έκαναν ο Πρόεδρος της Ά Περιφέρειας Ειρήναρχος Κεμανετζής και οι εκπρόσωποι των χορηγών Βίκυ Ανδρέογλου και Freddy Brooks.

Παράλληλα η Ε.Σ.ΠΕ. Θράκης Ανατολικής Μακεδονίας ευχαριστεί τους Lipton ice tea και το beach bar «Ocean 6» για τις χορηγίες τους καθώς και τους Θανάση Κασαμπαλή, Κούλη Μαρίνο, Μάκη Δημητριάδη, Γιάννη Ανδρεάδη, Δημήτρη Ζλατιλίδη, Θόδωρο Μαυρίδη, Άκη Δαρίδη, Γιώργο Τσιρτσίδη, που βοήθησαν τα μέγιστα, προκειμένου η διοργάνωση να στεφθεί με επιτυχία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ