1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-07-2015 20:58

«Άργησε αλλά ήρθε»

Μετά τους τρελούς πανηγυρισμούς και αφού η Πηγιάννα Μεθενίτη έστειλε την μπάλα στον… ουρανό της Σκοπέλου και αγκάλιασε την συμπαίκτριά της Πέννυ Καραγκούνη, η 23χρονη τόνισε με νόημα:
 «Καθυστέρησε η κατάκτηση του πρώτου τουρνουά Masters Πανελληνίου πρωταθλήματος για εμάς, αλλά ήρθε, άρα ήταν αυτό το σωστό timing για εμάς. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, όμως παρόλη την αστάθεια που είχαμε στο παιχνίδι μας δείξαμε χαρακτήρα και αυτό είναι που χρειάζεται για να προχωρήσουμε. Ο πρόωρος αποκλεισμός μας στην Καρδία, η αλήθεια είναι πως μας στεναχώρησε αλλά ότι δε μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς, όπως συμβαίνει και στην ζωή. Έτσι κοιτάξαμε την επόμενη ημέρα και τον επόμενο στόχο και γι’ αυτό καταφέραμε και πήραμε αυτόν τον τίτλο». 

Αναφερόμενη στους επόμενους στόχους της η Πηγιάννα Μεθενίτη σημείωσε: «Θέλουμε να πάρουμε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο καθώς εκτός από τις ομάδες, που έχουν συμμετάσχει μέχρι στιγμής στα τουρνουά, θα είναι και η Αρβανίτη με την Τσιαρτσιάνη αλλά γι’ αυτό έχουμε δουλέψει και θέλουμε να αγωνιστούμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Ενώ στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο της συμπαίκτριάς της, Πέννυ Καραγκούνη, λέγοντας: «Η Πέννυ είναι η καλύτερη συμπαίκτρια που θα μπορούσα να έχω. Είναι εξαιρετική στη θέση της. Δένουμε γιατί είμαστε πάνω από όλα φίλες, υπάρχει φυσικά σχέση μίσους και αγάπης, κάτι που μπορεί κάποιοι να μην το καταλαβαίνουν. Εγώ και η Πέννυ δένουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε». Και «κλείνοντας» αποκάλυψε: «Το πιο τρελό μου όνειρο είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες δε μπορώ να το κρύψω. Θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο και με λίγη τύχη εύχομαι να το πετύχουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ