1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-07-2015 13:52

Βανδώρος, Μονιάκης και Νιώπας, Παπαδημητρίου στον τελικό της Σκοπέλου

Συγκλονιστικοί ήταν οι δύο ημιτελικοί του 2ου τουρνουά Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley 2015, που πραγματοποιείται στην Σκόπελο με τους Βανδώρο Α./ Μονιάκη Γ. και Νιώπα Δ./ Παπαδημητρίου Θ. να είναι έτοιμοι για Κούπα!
Στον πρώτο ημιτελικό του κυρίως ταμπλό των ανδρών οι Ανδρόνικος Βανδώρος και Γιώργος Μονιάκης πήραν εύκολα το πρώτο σετ με 21-14, στη συνέχεια όμως οι Νικήτας Εφραιμίδης και Κώστας Μπατζιλής αντέδρασαν και με καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία ισοφάρισαν στα σετ με 21-19, με το ματς να οδηγείται σε τάι μπρέικ. Τα δύο ζευγάρια πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι το 14-14, με τον Μονιάκη να πηγαίνει στο σερβίς με δική του επίθεση να γίνεται το 15-14, ενώ στην επόμενη φάση ο Βανδώρος με μπλοκ άουτ που πήρε από τον Εφραιμίδη «σφράγισε» τη νίκη με 16-14. 

Ο Ανδρόνικος Βανδώρος, που στο 1ο Masters στην Καρδία αγωνίστηκε με τον Γιάννη Χαριτωνίδη, υπογράμμισε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κερδίσαμε δύσκολα μια πολύ καλή ομάδα. Προσωπικά έμεινα από δυνάμεις, αλλά βοήθησε ο Θεός και κερδίσαμε. Στόχος μας ήταν η πρόκριση στον τελικό και τα καταφέραμε και φυσικά όπως πάντα θέλουμε να κατακτήσουμε το τουρνουά. Ελπίζουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι στον τελικό. Τα παιδιά (σ.σ. Νιώπας/Παπαδημητρίου) παίζουν πολύ καλά. Σαν ομάδα δεν έχουμε διασταυρωθεί φέτος με τα παιδιά, αλλά προσωπικά τους το… χρωστάω»! 

Στον δεύτερο ημιτελικό της Κυριακής οι Δημήτρης Νιώπας / Θοδωρής Παπαδημητρίου κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στον τελικό, όπου θα υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν πριν από λίγες ημέρες στην Θεσσαλονίκη. Το δίδυμο του Εθνικού σχεδιασμού αποδείχθηκε απροσπέλαστος… σκόπελος για τους Νίκο Μαρμαρινό / Αλέξη Μεσσάλα και με 2-0 σετ (21-17, 21-15) πήραν τη νίκη και στις 4:30μ.μ. θα επιδιώξουν να πετύχουν το 2Χ2 στα φετινά Masters.

Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου σημείωσε: «Εξαρχής στόχος μας ήταν να παίξουμε στον τελικό και να κερδίσουμε το τουρνουά. Μένει άλλο ένα παιχνίδι που θα είναι το πιο δύσκολο που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής, αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρουμε». Και πρόσθεσε: «Η διοργάνωση είναι πολύ όμορφη. Ο κόσμος γεμίζει το γήπεδο και ελπίζουμε να γίνουν και άλλα τουρνουά στην Σκόπελο». 

Καταλήγοντας ο «Τεό» ανέφερε: «Εμείς δε σταματάμε εδώ έχουμε πολλά τουρνουά ακόμη να παίξουμε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και θέλουμε να κατακτήσουμε όσο περισσότερα από αυτά γίνεται».

Σχετικά άρθρα

  • Στον Φίλιππο Βέροιας ο πρωταθλητής του μπιτς, Θοδωρής Παπαδημητρίου
    Από το θρίαμβο στον Αγ. Νικόλαο και τον τίτλο του πρωταθλητή που κατέκτησε μαζί με το Νιώπα στο πανελλήνιο  μπιτς βόλεϊ, στον Φίλιππο Βεροίας. Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου πριν προλάβει να καθαρίσει την άμμο από το πρόσωπο του, συμφώνησε με την νεοσύστατη ομάδα της Βέροιας που κάνει ένα εκπληκτικό μεταγραφικό σπριντ και ανακοινώνει το ένα όνομα μετά το άλλο, ώστε να προλάβει να «κτίσει» ένα ρόστερ ανόδου για την Volleyleague ανδρών.
  • Η τρέλα τίτλου του Νιώπα και τα πανηγύρια με την επόπτρια!
    Με ανοιχτό το στόμα άφησε τους 800 και πλέον θεατές που βρέθηκαν στην μαρίνα του Αγ. Νικολάου για να παρακολουθήσουν, όπως εξελίχθηκε, τον συγκλονιστικό τελικό ανδρών του πρωταθλήματος μπιτς.
  • Γιώργος Καραμπέτσος: «Το beach volley θα αποκτήσει την αίγλη του παρελθόντος»
    «Το beach volley θα αποκτήσει την αίγλη του παρελθόντος και την αίγλη που του αξίζει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος στην συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στον Αγιο Νικόλαο πριν από την έναρξη των αγώνων της τελικής φάσης που θα αναδείξουν τους πρωταθλητές και τις πρωταθλήτριες Ελλάδας 2018. Οι τελικοί θα γίνουν την Κυριακή στις 19.30 και θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ3, ενώ ο Καραμπέτσος δήλωσε πως αφαιρέθηκαν από το πρόγραμμα τα βεγγαλικά, οι πανηγυρικές εκδηλώσεις και οι τσιρλίντερς ως ένδειξη σεβασμού στο πένθος για τα θύματα των πυρκαγιών.
  • Ζερβός, Αλεξάκης, Ραφαηλάκης: «Μόνιμα οι τελικοί Masters στον Άγιο Νικόλαο»
     Ο οικοδεσπότης της διοργάνωσης της τελικής φάσης του Masters ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός αποδέχτηκε την πρόταση που έγινε εκ μέρους των αθλητών ώστε ο Αγιος Νικόλαος να φιλοξενεί μόνιμα την τελική φάση των Πανελληνίων πρωταθλημάτων μπιτς βόλεϊ, χαρακτήρισε την ΕΟΠΕ «συνεργάτη του Δήμου σε σπουδαίες διοργανώσεις» και υποσχέθηκε μελλοντικά να γίνεί ένα τουρνουά μπιτς βόλεϊ στη λίμνη της πόλης, ενώ ανανέωσε το ραντεβού του με το διεθνές τουρνουά μπιτς βόλεϊ που θα γίνει 24-26 Αυγούστου στην Ελούντα.
  • Συγκλονίζουν Καραγκούνη, Παπαδημητρίου: «Δε μπορούμε να φέρουμε πίσω τις ψυχές που χάθηκαν»
    Σε λίγα λεπτά ξεκινούν στην παραλία του Αγίου Νικολάου οι αγώνες του κυρίως ταμπλό του Πανελληνίου σιρκουί μπιτς βόλεϊ Masters 2018 και οι κορυφαίες ομάδες ανδρών και γυναικών ειναι έτοιμες να δώσουν μεγάλες μάχες για την ανάδειξη των πρωταθλητών Ελλάδας 2018.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ