1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-07-2015 15:06

Παγκύπριο τουρνουά στην Αγία Νάπα

Το Σάββατοκύριακο 18-19 Ιουλίου 2015 τουρνουά μπητς βόλεϊ το οποίο διοργανώνει η ΚΟΠΕ σε συνεργασία με το σωματείο Ολυμπιάς Φρενάρους στην παραλία Λάντα στην Αγία Νάπα.
 Συγκεκριμένα θα διεξαχθούν το 1ο παγκύπριο τουρνουά κατηγορίας ανδρών, γυναικών καθώς και το 6ο τουρνουά αναπτυξιακών κάτω των 15 χρόνων. Θα γίνει επίσης και μεικτό.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα τουρνουά ανδρών και γυναικών να γίνονται ηλεκτρονικά μέχρι αύριο Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015 τα μεσάνυκτα. 
Ανοίγοντας την διεύθυνση http://goo.gl/forms/oxwx1xCYdE και συμπληρώνοντας την συγκεκριμένη φόρμα. Η πιο πάνω φόρμα θα κλείσει αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας.
Η εγγραφή στο μητρώο αθλητών beach volley θα πραγματοποιηθεί στις 8.15 π.μ.

Η Τεχνική Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιουλίου στο χώρο που θα διεξαχθεί το τουρνουά, στις 8.30π.μ. και αμέσως μετά αρχίζουν οι αγώνες.
Σε όλες τις νικήτριες ομάδες ανδρών και γυναικών θα δοθούν χρηματικά βραβεία και έπαθλα.

6o τουρνουά ανάπτυξης
Στην κατηγορία κάτω των 15 χρόνων οι αθλητές και αθλήτριες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής θα πρέπει να είναι γεννηθέντες 1.1.2001 και μετά.
Οι δηλώσεις συμμετοχής να γίνονται ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή 17/7/2015 και ώρα 14:00. Ανοίγοντας την διεύθυνση http://goo.gl/forms/8TEoQpDVctκαι συμπληρώνοντας την συγκεκριμένη φόρμα. 
Η εγγραφή στο μητρώο αθλητών beach volley θα πραγματοποιηθεί στις 11.45 π.μ.
Θα ακολουθήσει η τεχνική σύσκεψη στις 12.00 π.μ.

Υπενθυμίζεται ότι αθλητής/τρια που είναι εγγεγραμμένος/νη στο μητρώο αθλητών/τριών της ΚΟΠΕ ο οποίος/α λαμβάνει μέρος σε μη αναγνωρισμένο από την ΚΟΠΕ τουρνουά ή αγώνα μπητς βόλεϊ στην Κύπρο ή στο εξωτερικό υποπίπτει σε παράπτωμα. Η ΚΟΠΕ μπορεί με απόφασή της να αποκλείσει τους αθλητές/τριες αυτούς από αγώνα ή τουρνουά που διεξάγει η ίδια.

Το Παγκύπριο τουρνουά στο οποίο συμμετέχουν αρκετές ομάδες σε όλες τις κατηγορίες και που θα γίνει στην παραλία Λάντα είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Αγίας Νάπας.

Στις νικήτριες ομάδες των αναπτυξιακών θα δοθούν έπαθλα.

Τηλ επικοινωνίας: 99 760097 Κωνσταντίνος Καρπαθάκης


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ