1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-07-2015 13:39

Συνεχίζεται το κυρίως ταμπλό στην Κερατέα

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τα παιχνίδια του Κυρίως Ταμπλό για το OPEN Αττικής U19 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Voley Juniors 2015 στην Κερατέα.
Οι σημερινοί αγώνες ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί με τα παιχνίδια της 3ης φάσης του Κυρίως Ταμπλό των νεανίδων ενώ στη συνέχεια θα διεξαχθούν τα αντίστοιχα παιχνίδια και στην κατηγορία των εφήβων με τους νικητές να προκρίνονται απευθείας στα ημιτελικά της Κυριακής.

Το παρών έδωσε και η αθλήτρια της Εθνικής ομάδας beach volley Πένυ Καραγκούνη η οποία παρακολουθει από κοντά τις προσπάθειες της αδερφής της Δήμητρας, στην άμμο. "Είναι πολύ σημαντικό που δίνεται η ευκαιρία σε νέους αθλητές να συμμετέχουν σε αναπτυξιακές διοργανώσεις beach volley" δήλωσε η διεθνής αθλήτρια και συμπλήρωσε: "Η Ομοσπονδία καταβάλει σημαντικές προσπάθειες για την ανάπτυξη του αθλήματος με τις διοργανώσεις Juniors, ενώ το γεγονός ότι κατασκευάζονται νέα γήπεδα όπως εδώ στην Κερατέα, από το τοπικό σωματείο, δείχνει ότι το άθλημα μεγαλώνει".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ