1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-07-2015 13:39

Παγκρήτιο τουρνουά στα Χανιά

Όλα έτοιμα για το 2ο σταθμό του Παγκρήτιου τουρνουά που θα διεξαχθεί στην εγκαταστάσεις της Νέας Κυδωνίας Χανίων από 10 έως 12 Ιουλίου.
 Η προκριματική φάση θα γίνει την Παρασκευή 10 Ιουλίου, ενώ το κυρίως ταμπλό το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12. Τα κυρίως ταμπλό των αγώνων θα είναι 16αρι για τους άντρες και 12αρι για τις γυναίκες. Το σύστημα διεξαγωγής των προκριματικών θα αποφασιστεί ανάλογα με τις συμμετοχές.

Στο κυρίως ταμπλό των αντρών θα προκριθούν 4 ομάδες σύμφωνα με την βαθμολογία που συγκεντρώσαν στο προηγούμενο τουρνουά αλλά και στο περυσινό αντίστοιχο «Νίκος Κατούφας» και 4 ομάδες με Wild Card (2 από τον σύλλογο, 1 στο club από την Δανία που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις μας και 1 που θα δώσει η ΕΣΠΕΚ). Οι υπόλοιπες 8 ομάδες θα περάσουν από τα προκριματικά.

Στο ταμπλό των γυναικών θα προκριθούν 3 ομάδες βάση βαθμολογίας και 3 ομάδες με Wild Card (1 από το σύλλογο, 1 στο club από την Δανία που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις μας και 1 που θα δώσει η ΕΣΠΕΚ). Οι υπόλοιπες 6 ομάδες θα περάσουν από την προκριματική φάση.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να στέλνετε μέχρι και την Πέμπτη στις 20:00 στο email του συλλόγου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που θα βρείτε εδώ.

Θα παρακαλέσουμε όλα τα μέλη του συλλόγου καθώς και τα τμήματα πρωινών προπονήσεων, να μην χρησιμοποιήσουν τα γήπεδα 1, 2 και 3 την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Ιουλίου τις πρωινές ώρες, καθώς θα γίνουν εργασίες συντήρησης τους για το τουρνουά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ