1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-07-2015 13:34

Άλλη μία νίκη για τον Κάλα στη Ρόδο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο τουρνουά Beach Volley στο Αμμάδες με την συμμετοχή 12 ομάδων. Νικητής για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Πέτρος Κάλας με συμπαίκτρια την εντυπωσιακή χθες Χαρούλα Φραντζή,κερδίζοντας στο μεγάλο τελικό το δίδυμο Μητροπούλου-Προδρομίδη.

Την τρίτη θέση μοιράστηκαν τα ζευγάρια Χαρίστης-Αγγελη Α. και Νικολιδάκης-Θέμελης.Τα υπόλοιπα ζευγάρια ήταν τα παρακάτω : Μοσχούς-Κουνάκης,Αμπελιώτη-Γιακουμάκη,Μαλούκου-Μαστρογιαννη,Οικονομου-Καρυώτης,Κασταμούλα-Αποστόλου,Γκίκα-Κουφομανώλη,Ντέμο-Ευθυμίου ,Παναγίδου-Ζωάννου και Μαμαλίγκα-Αγγέλη. Κατά την διάρκεια του τουρνουά το δίδυμο Παναγίδου-Ζωάννου αντικατέστησε τους Κουνάκη-Μοσχούς


Μετά απο κλήρωση που πραγματοποιήθηκε η Αγγελική Αγγέλη με τον Στέλιο Χαρίστη κερδίζουν απο μια ελεύθερη είσοδο στο Waterpark και το δίδυμο Μαλούκου-Μαστρογιάννη δείπνο στο ψητοπωλείο ´´Μαϊντανός Κρεμμύδί´. Η διοίκηση του Ροδίων Άθλησις ευχαριστεί όλους τους αθλητές για το πλούσιο 6ωρο θέαμα και το Beach Bar Αμμάδες για τις παροχές του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ