Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
29-06-2015 20:46

Τριανταφυλλίδης: «Η Beach Volleyleague έδωσε ένα βήμα παραπάνω στο άθλημα» (video)

Για τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη είναι ιδιαίτερο να βλέπει το όνομα του στο κεντρικό γήπεδο στο «Καράβι» και σε αυτό να παίζονται αγώνες από το αγαπημένο του άθλημα. Έχοντας τον γιο του κοντά του στο Beach Volleyleague 2015, ένας από τα...γρανάζια της διοργάνωσης, αφού τόνισε πως οι τελικοί ήταν για τον Στράτο και τον Αλέξη, επισήμανε πως η beach volley league κάνει το άθλημα να προχωρά μπροστά. 
«Άλλο ένα τουρνουά έφτασε στο τέλος του, το Beach Volleyleague 2015. Αυτό το τουρνουά το έχουμε πει πολλές φορές αυτό το διήμερο ότι το αφιερώνουμε στα δύο παιδιά που περνούν ένα πρόβλημα με την υγεία τους, στον Στράτο και τον Αλέξανδρο, τους περσινούς πρωταθλητές. Δεν είναι ότι είναι οι περσινοί πρωταθλητές. Αυτά τα δύο παιδιά σπάνια παιδιά από αθλητικό ήθος, αυτό που ζητάμε όλοι εμείς οι παλιότεροι να έχουν οι αθλητές μέσα στο γήπεδο. Θα ήταν παράδειγμα να τους έβλεπαν πώς συμπεριφέρονται όταν παίζουν μπιτς βόλεϊ. Πολύς κόσμος θα έπρεπε να τους δει για να καταλάβει πώς πρέπει να συμπεριφέρεσαι στο γήπεδο.

Όσον αφορά τη διοργάνωση, είναι η τρίτη χρονιά. Αυτό που χτίζουμε εδώ και λέμε συνέχεια είναι ότι κάθε χρόνο κάνουμε ένα βήμα καλύτερο. Αν θέσουμε υψηλούς στόχους έχουμε κι εύκολα κατεβάσματα. Κάναμε ένα βήμα και φέτος, ήρθαμε σε πολύ όμορφες εγκαταστάσεις. Πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Μπάμπη Μανιάτη και το «Καράβι Sports Club» για την εξαιρετική φιλοξενία. Νομίζω ότι έτσι κάνουμε καλό γενικότερα στο άθλημα. Βήμα - βήμα να το βοηθάμε όλοι μαζί από την πλευρά μας για να γίνεται καλύτερο. Η Beach Volleyleague 2015 έδωσε ένα βήμα παραπάνω στο άθλημα.

Είναι ιδιαίτερη τιμή που μου έγινε να πάρει το όνομα μου ένα από τα γήπεδα στο «Καράβι». Θα είναι χαρά μου να κάνω πολλά τουρνουά στο κεντρικό γήπεδο».

Media