1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-06-2015 20:24

Βάπτισμα του… πυρός με νίκη για τις Παυλέα, Σαμπάτη

Με το… δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στην Θεσσαλονίκη, οι νεαρές αθλήτριες του περιφερειακού Ομοσπονδιακού προπονητή beach volley, Μάνου Ξενάκη, Δήμητρα Παυλέα και Ιφιγένεια Σαμπάτη στην πρώτη τους παρουσία σε τουρνουά Masters στο πλαίσιο του Πανελληνίου πρωταθλήματος.
Τα κορίτσια από την ακαδημία των Μάνου Ξενάκη και Γιώργου Κουλιέρη «Kalamata Beach Volley» επικράτησαν με 2-0 σετ (23-21, 21-13) των Ροδανού/Τζανάκη κάνοντας ιδανικό ποδαρικό στο πρώτο τουρνουά Masters Beach Volley, που διεξάγεται στο χωριό της Ειρήνης στην Καρδία Θεσσαλονίκης.

«Θέλαμε από την αρχή τα κορίτσια να κάνουν κάποια παιχνίδια σε τουρνουά Masters, καθώς όσο πιο πολλές συμμετοχές έχουν σε τέτοιες διοργανώσεις τόσο καλύτερο είναι για εκείνες προκειμένου να μπουν πιο γρήγορα στο κλίμα των αγώνων», ανέφερε αρχικά στο volleyball.gr ο Μάνος Ξενάκης και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα κάνουμε μια προσπάθεια με τον Γιώργο Κουλιέρη, ώστε να προσεγγίσουμε τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με το beach volley πιο εντατικά ειδικά τώρα το καλοκαίρι, και να τα βοηθήσουμε να συμμετάσχουν σε όσο πιο πολλά τουρνουά γίνεται».

Ο Μάνος Ξενάκης παρακολούθησε όλους τους αγώνες στην προκριματική φάση του πρώτου τουρνουά Masters Beach Volley 2015 για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, και σημείωσε σχετικά: «Από το 2012 που σταμάτησα την καριέρα μου ως παίκτης απείχα σχεδόν δύο χρόνια και τώρα επέλεξα να επιστρέψω για να ασχοληθώ με το άθλημα που με έχει βοηθήσει και να το βοηθήσω και εγώ με την σειρά μου, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε».

Σχετικά με τις συμβουλές που δίνει στις αθλήτριές του, ο κάτοχος 7 Πανελληνίων Πρωταθλημάτων με πάνω από 200 αγώνες σε τουρνουά Beach Volley της FIVB, σημείωσε: «Σε αυτές τις ηλικίες χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, είναι λεπτό θέμα το πώς μπορείς να προσεγγίσεις τα κορίτσια, χωρίς να τα πιέσεις. Η φιλοσοφία που προσπαθώ να τους περάσω είναι να σεβαστούν το παιχνίδι, τους εαυτούς τους και φυσικά να το χαρούν, γιατί πάνω από όλα δε θέλω να τους αγχώσω, αλλά να το απολαύσουν».

«Κλείνοντας» ο Μάνος Ξενάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους Στράτο Καββαδά και Αλέξανδρο Αλεξιάδη, οι οποίοι παραμένουν στο νοσοκομείο, λέγοντας: «Από τη στιγμή που έγινε το συμβάν, το μυαλό όλων μας βρίσκεται εκεί. Μάλιστα η σύντροφος του Στράτου, Γεωργία Χατζηδημητρίου όταν έγινε το ατύχημα, έκανε προετοιμασία στην Καλαμάτα. Παρόλο που δεν τα έχω γνωρίσει προσωπικά τα δύο παιδιά, έχω ακούσει τα καλύτερα και για τους δύο. Είναι πολύ καλοί παίκτες και καλά παιδιά και εύχομαι να γίνουν γρήγορα καλά και να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατόν στα γήπεδα του beach volley».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ