1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-06-2015 13:07

Mango και Lipton στην Πρέβεζα

Με το «MANGO LIPTON WEEKEND» συνεχίζονται οι δράσεις της σειράς Lipton Ice Tea Summer Series για το καλοκαίρι του 2015.
Στις 27 και 28 Ιουνίου στην πανέμορφη παραλία Κανάλι της Πρέβεζας και στο Mango Beach Bar, θα  φιλοξενηθεί για 3η συνεχή χρονιά ένα τουρνουά beachvolley για τους φίλους του αθλήματος.

Το Σάββατο 27/6 θα διεξαχθούν οι κατηγορίες αντρών και γυναικών ενώ την Κυριακή γίνει η κατηγορία του Μικτού και οι τελικοί όλων των κατηγοριών. Οι τεχνικές συσκέψεις θα ξεκινησουν στις 10 το πρωι και τις δύο ημέρες.

Οι νικητές θα μοιραστούν πλούσια δώρα από τον χορηγό LIPTON ICE TEA ενώ το πρόγραμμα του διημέρου εκτός από το Beach Volley, περιλαμβάνει ακόμη ένα Fashion Show το Σάββατο αλλά και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Το πρόγραμμα του MANGOLIPTON WEEKEND περιλαμβάνει και CocktailBar με δροσερά κοκταίηλ που που θα εχουν βάση το παγωμένο τσάι Lipton, καθώς και DJ party με τους κορυφαίους DJ του Mango Beach Bar.     

Για εγγραφές οι ενδιαφερόμενες ομάδες μπορούν να δηλώσουν στον υπεύθυνο του Mango Beach Bar αλλά και στον υπεύθυνο διοργάνωσης Γιάννη Βλάχο (6939.226266) ενω πληροφορίες μπορούν να βρουν στο FB Lipton Summer Series.  

«MANGOLIPTONWEEKEND» λοιπόν και καλό καλοκαίρι σε όλους! 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ