1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
20-06-2015 13:15

Ψάρρας: «Να γίνει θεσμός» (video)

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγε από το πρώτο τουρνουά Beach Volleyleague στο «Καράβι» ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ, Σάκης Ψάρρας, ο οποίος δήλωσε στην κάμερα του volleynews:
«Είναι μία πάρα πολύ ωραία πρωτοβουλία. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν ώστε να γίνει ένα τόσο όμορφο τουρνουά. Μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και μακάρι να συνεχιστεί, να εξελιχθεί και να γίνεται καλύτερο χρόνο με το χρόνο. Θα πρέπει να γίνει θεσμός και είμαστε κι εμείς (στον ΠΑΣΑΠ) στη διάθεση να δώσουμε τις ιδέες μας και να παροτρύνουμε τους αθλητές να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους τουρνουά.

Το επίπεδο ήταν πάρα πολύ καλό, ειδικά κάποιες ομάδες είναι πολύ ανεβασμένες σε σχέση με περσινά τουρνουά που είχα δει. Κάποιοι αθλητές οι οποίοι φαίνεται ότι έχουν δουλέψει πολύ και ότι μπορούν να γίνουν ακόμη καλύτεροι στην άμμο. Ειλικρινά μου άρεσε πάρα πολύ.

Στον Έλληνα αθλητή και την Ελληνίδα αθλήτρια νομίζω ότι ταιριάζει το μπιτς βόλεϊ. Θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι αθλητές να συμμετέχουν σε τέτοια τουρνουά. Πιστεύω πως πρέπει να γίνει εξειδίκευση και να ασχοληθούν περισσότεροι αθλητές με το μπιτς βόλεϊ για να γίνουν ακόμη καλύτερο».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ