Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
19-06-2015 12:59

«Μακάρι να είμαστε εδώ και του χρόνου» (video)

Την πρώτη θέση του βορρά στο τουρνουά της Beach Volleyleague κατέκτησε το δίδυμο του Θωμά Δημητριάδη και του Σταύρου Κασαμπαλή από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. 
«Φτάσαμε ως τον τελικό και νικήσαμε τα αδέρφια Ζήση. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, αλλά ανταποκριθήκαμε στις υποχρεώσεις μας, κυρίως ο Σταύρος».

«Τα παραλέει ως συνήθως ο Θωμάς, ο οποίος ήταν ας πούμε ο δάσκαλος διότι με καθοδηγούσε. Παρόλο που έχω κάποιες δυνατότητες, ο Θωμάς έχει παίξει περισσότερο στην άμμο και ξέρει σε κάποια σημεία να με κοντρολάρει και να με καλμάρει».

Όσο για τη νίκη, την αφιερώνουν: «Στις οικογένειες μας φυσικά, στον αδερφό μου τον Ανέστη (ο οποίος ζήτησε την αφιέρωση εκείνη τη στιγμή)», είπε ο Θωμάς Δημητριάδης, ενώ ο Σταύρος Κασαμπαλής πρόσθεσε: «Στον...ταξιτζή μας. Σίγουρα στους χορηγούς μας, οι οποίοι μας βοήθησαν πάρα πολύ με τον τρόπο τους. Τους αδερφούς Κυριαλάνοι με τις οικοδομικές επιχειρήσεις, τον κύριο Βασιλείάδη, το Yasu Beach Bar στο οποίο κάναμε και τις προπονήσεις μας ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι να ανταπεξέλθουμε εδώ και το Soho Absolutely fabulous στο οποίο πίνουμε τις ποτάρες μας».

Για το τουρνουά δήλωσαν: «Ήταν καταπληκτικό, πολύ ωραίο. Το κεντρικό γήπεδο είναι απίστευτο. Δεν έχω ξαναπαίξει σε τόσο καλό γήπεδο. Μακάρι να έρθουμε και του χρόνου».

Media