Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
15-06-2015 17:01

«Φανταστική διοργάνωση, χαρήκαμε τον κάθε πόντο»

Μπορεί να μην κατάφεραν να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο του Beach Volleyleague 2015 στο «Καράβι» Σχοινιά, ωστόσο οι Χρήστος Βολουδάκης και Ανέστης Δημητριάδης επροσώπησαν επάξια τον Ολυμπιακό και μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το τουρνουά. 
Ο λίμπερο του Ολυμπιακού, Χρήστος Βολουδάκης είπε: «Να ευχαριστήσω την ομάδα μου τον Ολυμπιακό, που μας έδωσε τη δυνατότητα να συμμετάσχουμε σε αυτό το τουρνουά με τον φίλο μου τον Ανέστη. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Φτάσαμε ως τον τελικό κι αυτό είναι επιτυχία και για τους δυο μας γιατί είμαστε πολύ καλά φιλαράκια, αλλά δυστυχώς λόγω των υποχρεώσεων δεν μπορέσαμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να έρθουμε εδώ για να κάνουμε κάτι ακόμη καλύτερο. Καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό μεν, αλλά θέλαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο εκεί. Μέσα από αυτό το τουρνουά είδαμε ότι οι άνθρωποι αγαπούν αυτό που κάνουν κι έκαναν μία απίστευτη διοργάνωση. Στους αθλητές παρείχαν ό,τι χρειάζονταν. Πήγαινες να τους ζητήσεις από μία μπλούζα μέχρι ένα νεράκι και σε κοίταζαν στα μάτια και σε εξυπηρετούσαν αμέσως. Αυτό δεν το έχω αντιμετωπίσει σε πολλά τουρνουά της Αττικής. Όλα πήγαν άψογα και τα γήπεδα του Σχοινιά είναι τέλεια. Το κεντρικό γήπεδο είναι κατά τη γνώμη μου το καλύτερο στην Ελλάδα. Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές και όσους βοήθησαν».

Ο Ανέστης Δημητριάδης εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό και δήλωσε: «Με την ευκαιρία αυτή, ευχαριστώ και εγώ τον Ολυμπιακό και τον Χρήστο που μου πρότεινε να παίξω μαζί του και να εκπροσωπήσω τον Ολυμπιακό. Ήταν μία μεγάλη τιμή για εμένα και χαίρομαι πολύ που φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών. Συμφωνώ σε όλα με τον Χρήστο. Οι άνθρωποι εδώ, ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης και όλο το επιτελείο της Λίγκα και όσοι βοήθησαν έκαναν φανταστική δουλειά. Δεν έχω δει τουρνουά στο οποίο να συμμετέχουν δύο κατηγορίες ερασιτεχνών, μία επαγγελματική κατηγορία, γύρω στους 70 αθλητές στο μεικτό και όλοι να φύγουν και να μη πουν μία κακή κουβέντα για αυτό το τουρνουά. Ήταν φανταστικό, χαρήκαμε τον κάθε πόντο και ελπίζουμε να γίνει εξίσου καλή διοργάνωση και στο τελικό τουρνουά».