1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-06-2015 16:24

Δηλαβέρη, Μεσσάλας: «Αξίζει να... κολλήσεις»

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley ανδρών και γυναικών για το 2015, όπου το «παρών» έδωσε ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός προπονητής, Μάνος Ξενάκης, τους αθλητές εκπροσώπησαν η Αθηνά Δηλαβέρη και ο Αλέξανδρος Μεσσάλας. 


Αρχικά η Αθηνά Δηλαβέρη σημείωσε: «Θα προσπαθήσουμε να καταβάλουμε τα μέγιστα ώστε να προσφέρουμε όμορφο θέαμα στους αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley. Το beach volley είναι ένα δυνατό άθλημα, ελπίζουμε να προσελκύσουμε ακόμη περισσότερο κόσμο να έρθει και να ασχοληθεί με το άθλημα. Η αλήθεια είναι πως όποιος έχει καταπιαστεί με αυτό, έχει… κολλήσει. Εύχομαι να γίνουν ποιοτικοί αγώνες με σωστή νοοτροπία από τους αθλητές και φυσικά καλή επιτυχία σε όλους μας, γιατί θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Ενώ σε ερώτηση για το κίνητρο που μπορεί να βρει ένας αθλητής τόνισε: «Είναι δύσκολες οι εποχές που ζούμε και δεν υπάρχουν οικονομικά οφέλη. Εμείς αγαπάμε το άθλημα, μπορεί να μην είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε κάποια μέρη και έτσι κάνουμε διακοπές παράλληλα με το άθλημα που αγαπάμε.
Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Μεσσάλας κατέληξε: «Ζούμε σε πολύ δύσκολους καιρούς εμείς οι αθλητές και παλεύουμε καθημερινά με τα έξοδά μας. Είμαστε όμως χαρούμενοι που προστέθηκαν κάποια Όπεν και δίνουν βαθμούς στους αθλητές. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνδιοργανωτές για τα καλά τους λόγια και τις καλές τους προθέσεις. Πέρσι βρέθηκα στην Βεγορίτιδα και αίρομαι που φέτος ανέλαβαν τους τελικούς. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι άρτια διοργάνωση. Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και εύχομαι το θέαμα να είναι καλύτερο από πέρσι. Αξίζει να παίζεις beach volley και να… κολλήσεις με αυτό, όπως αξίζει και για τον κόσμο να το παρακολουθήσει».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ