1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-06-2015 13:58

Καμπ στην Καλαμάτα με τις Εθνικές ομάδες

Το Kalamata Beach Volley διοργανώνει καμπ, παρουσία των εθνικών ομάδων. Το 1ο bodytalk camp θα διεξαχθεί από Τετάρτη 17 έως Κυριακή 21 Ιουνίου. Όσοι δηλώσουν συμμετοχή, θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί με τις εθνικές ομάδας και ζευγάρια του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Βεβαίως προπονητές θα είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής Μάνος Ξενάκης και ο πρωταθλητής Γιώργος Κουλιέρης.
Στα πλαίσια της συνεργασίας του KBV με τη ΒΟDYTALK, ανακοινώνουμε :

Το 1ο BODYTALK Camp & Tournament στις εγκαταστάσεις του KBV.


Από τη Τετάρτη 17 έως τη Κυριακή 21 Ιουνίου οι φίλοι του beach volley θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας να προπονούνται και να αγωνίζονται.

Στο 1ο BODYTALK Camp έχουν προσκληθεί οι Εθνικές Ομάδες Ελλάδος και Κύπρου, καθώς και ομάδες που πρωταγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια.


Υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού προπονητή Ξενάκη Μάνου και του Πρωταθλητή Κουλιέρη Γιώργου, θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν για 3 ημέρες και να προετοιμαστούν για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα αρχίσει στο τέλος του Ιουνίου.


Στο 1ο BODYTALK Tournament που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 έως τη Κυριακή 21 Ιουνίου, ανδρών και γυναικών, θα πάρουν μέρος εκτός από τις παραπάνω ομάδες και αρκετές ακόμα από όλη την Ελλάδα. Το τουρνουά είναι ¨ανοικτό¨ (open ) που σημαίνει ότι μπορούν να συμμετέχουν όλοι.


Θα υπάρχουν πολλά δώρα και εκπλήξεις από την BODYTALK και σε όλους τους συμμετέχοντες στο 1ο BODYTALK Camp & Tournament θα μοιραστούν αγωνιστικές μπλούζες.


Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα : 6936708461 & 6944504721 ή στη σελίδα μας στο facebook.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ