1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-06-2015 22:15

Πρώτο σερβίς με τον Ψινάκη

Την… κορδέλα της φετινής BeachVolleyleague θα την κόψει ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης στο Καράβι του Σχινιά.  Εκεί θα γίνει στην Πέμπτη και η συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της διοργάνωσης, των τουρνουά και των συμμετοχών στα ταμπλό ανδρών, γυναικών και μεικτού στις κατηγορίες επαγγελματιών και ερασιτεχνών.
 Η ανακοίνωση

O... μαραθώνιος των αγώνων μπιτς βολει του πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Λιγκ (beach volleyleague) 2015 θα ξεκινήσει από το Μαραθώνα.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος και ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης προσκαλουν τους εκπροσώπους του Τύπου σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρηθείτην Πέμπτη 11 Ιουνίου στις 12.30 στις εγκαταστάσεις του κλαμπ «Καράβι» στη παραλία Σχοινιά. Θα γίνει η παρουσίαση της διοργάνωσης, των τουρνουά και των συμμετοχών στα ταμπλό ανδρών, γυναικών και μεικτού στις κατηγορίες επαγγελματιών και ερασιτεχνών.

Οι τρεις σταθμοί του πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Λιγκ (beach volleyleague) 2015 θα είναι το τουρνουά στο Καράβι το διήμερο 13-14 Ιουνίου (το τουρνουά ομάδων Volleyleague την Κυριακή 14 Ιουνίου στο Καράβι) και οι τελικοί το διήμερο 27-28 Ιουνίου στη Γλυφάδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ