1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-06-2015 12:54

Οι Μπενάκη, Kορού ακολούθησαν τους Ποθητάκη, Νίτη Wild Card για τα Masters

Συγκλονιστικές μάχες για τις Wild Card Masters στο 4ο Gala Series του Anima club στις γυναικες.
Με 44 ομάδες ολοκληρώθηκε με επιτυχία και το 4ο GALA BEACH VOLLEY SERIES που διεξήχθη την Κυριακή 31 Μάιου στις εγκαταστάσεις του Anima Club από το Anima Beach Academy by Beligratis, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και την χορηγό την επίσημη μπάλα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Gala.



Μετά από συγκλονιστικές μάχες σε αντρικό, γυναικείο και μεικτό, MVP του Τουρνουά αναδείχθηκε Λητώ Δοκοπουλου  που κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά του μεικτού golden αλλά και την συμμετοχή της στον τελικό γυναικών golden. 

Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μιας συγκλονιστικής 4ς αγωνιστικής ξεχώρισαν:

-Η εξασφάλιση για πρώτη φορά σε ερασιτεχνικό τουρνουά wild cards που δίνει την δυνατότητα σε ερασιτέχνες αθλητές να αγωνιστούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

- Η συγκλονιστική μάχη στον ημιτελικό  γυναικών όπου Μπενάκη- Kόρου  επικράτησαν των αμερικανίδων Erin-Lorin και εξασφάλισαν και μαθηματικά την είσοδο τους στο κεντρικό ταμπλό masters αφού η ομάδα που θα κέρδιζε τον ημιτελικό βρισκόταν ένα βήμα πριν την wild card. 


Την βράβευση των τεσσάρων νικητών της wild card Κώστα, Δημήτρη, Βάνα, Αλεξάνδρα από τον πρόεδρο της επιτροπής διοργανώσεων beachvolley Θανάση Ρέρρα.


-Τις συγκλονιστικές μάχες στο τουρνουά silver αντρών όπου έχουμε ισοβάθμια στην γενική βαθμολογία μεταξύ των ομάδων Μανιουδάκη-Καστόρινη Παπαδόπουλο-Γκασδάγλη και θα πραγματοποιηθεί golden game για το ποια ομάδα θα διεκδικήσει το ταξίδι στην Σκόπελο. 

-Τις δυνατές μάχες στην κατηγορία silver γυναικών όπου τέσσερις ομάδες διεκδικούσαν το ταξίδι στην Σκόπελο και την δίκαιη επικράτηση τελικά της σταθερής ομάδας σε όλο των τουρνουά Βούλγαρης- Σμυρλογλου


Την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία των αθλητών Γιάννη Κουτρομανο - Αγγέλου Λιγούρη Μιχαλη Γεωργακη Βικης Γλαρα που για πρώτη φορά αγωνίστηκαν σε ημιτελική φάση...


-Την σταθερότητα των αθλητών Φαραντζου, Δοκοπουλου, Χυτηρη, Χρυσομαλλιδη, Σαμποριανακη, Καστορινη, Βασιλακοπουλου, Κουρβα, Μαγκριπη που αγωνιστήκαν σε τελικούς αντίστοιχα...

-Οι νικητές του τουρνουά μοιραστήκαν δώρα από το κτήμα Μοσχοβόλι στην Εύβοια που στηρίζει τις προσπάθειες των αθλητών




-Για την ιστορία τα αποτελέσματα είχαν ως εξης:


Στον τελικό γυναικών κατηγορίας Golden: Κόρου-Μπενάκη/Δοκοπούλου-Φαράντζου 2-0

Στον τελικό γυναικών κατηγορίας Silver: Βούλγαρη-Σμυρλόγλου/Σαμποριανάκη-Καστορίνη 2-1

Στον τελικό μεικτού Golden: Μπισμπίκας-Δοκοπούλου/Μαρμαρινός-Τσιούστα 2-1

Στον τελικό μεικτού Silver: Χυτήρης/Χρυσομαλλίδη-Γεωργούλας/Χούντα 2-0

Στον τελικό ανδρών Golden: Μαρμαρινός/Μεσσάλας-Μπούμπας / Παπανικολάου 2-0

Στον τελικό ανδρών Silver: Βασιλακόπουλος-Κοτσαμπάς/Κουρβάς-Μαγκρίπης 2-0

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ