1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
31-05-2015 15:27

Mε το Bible beach volley tournament η επίσημη παρουσίαση της «Βίβλου του Μπιτς Βόλεϊ»

Με ένα υπέροχο τουρνουά και νικητές τους Χριστίνα Φαράντζου και Ανδρέα Ξιντάρα στην Golden κατηγορία και τους Έλσα Γρίσπου και Κώστα Χαρισίδη στην Silver κατηγορία καθώς και την επίσημη παρουσίαση του νέου ψηφιακού ebook του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη με τίτλο «Η Βίβλος του Μπιτς Βόλεϊ» ολοκληρώθηκε το Bible beach volley tournament.

«Η Βίβλος του Μπιτς Βόλεϊ» πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό βιβλίο που περιλαμβάνει ασκησιολόγιο (drill book στη διεθνή ορολογία) από τις 8 βασικές ενότητες του Μπιτς Βόλεϊ (προθέρμανση, σέρβις, υποδοχή, πάσα, επίθεση, μπλοκ, άμυνα και παιγνιώδεις μορφές) και απευθύνεται σε αθλητές 3 διαφορετικών επιπέδων -δηλαδή αρχάριους, μέσους και προχωρημένους.

Το νέο ψηφιακό βιβλίο με τίτλο «Η Βίβλος του Beach Volley» με τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη βρίσκεται στην paid εφαρμογή της apple «ibook store» με κόστος 4,90 €.

Το βιβλίο είναι αναρτημένο για εφαρμογές mac και i-pad στο λινκ:

https://itunes.apple.com/gr/book/e-biblos-tou-mpits-bolei/id997175738?l=el&ls=1&mt=11

Στις ηλεκτρονικές σελίδες του βιβλίου με τις 80 προπονητικές ασκήσεις και τα αντίστοιχα 80 βίντεο (850 mb) ο χρήστης θα βρει συγκεκριμένα: 10 ασκήσεις προθέρμανσης, 10 ασκήσεις για σέρβις, 10 ασκήσεις για υποδοχή, 10 ασκήσεις για πάσα, 10 ασκήσεις για επίθεση, 10 ασκήσεις για μπλοκ, 10 ασκήσεις για άμυνα και 10 ασκήσεις για παιγνιώδεις μορφές και για τα 3 αγωνιστικά επίπεδα (αρχαρίων, μεσαίο και προχωρημένο), εμπλουτισμένες με θεωρητική ανάλυση και αντίστοιχες φωτογραφίες.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα δοθούν για αθλητική υποτροφία.

Με το Bible beach volley tournament ολοκληρώθηκαν τα τουρνουά στα Ολυμπιακών προδιαγραφών γήπεδα στο The Wall Climbing center για αυτή την περίοδο.

Τα αποτελέσματα για το Bible beach volley tournament έχουν ως εξής:

Στον τελικό Golden μεικτού οι Χριστίνα Φαράντζου και Ανδρέας Ξιντάρας νίκησαν με 2-1 σετ τους Ιουλία Ζώρζου και Αλέξανδρο Γεωργούλα.

Στον τελικό Silver μεικτού οι Έλσα Γρίσπου και Κώστας Χαρισίδης νίκησαν με 2-0 σετ τους Χριστιάνα Μάργιου και Γιώργο Μπελέχα.

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης του βιβλίου στο Youtube:

https://youtu.be/qcOsCT_sqbw

Φωτογραφίες του τουρνουά θα βρείτε στο:

https://www.pinterest.com/mtriant/bible-beach-volley-tournament/

Βίντεο του τουρνουά θα βρείτε στο:

http://www.beachvolleytraining.gr/index.php/beachvolley-training/video-bv

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ