1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-02-2013 17:45

Τίτλοι τέλους για το δίδυμο της Λετονίας

Σμέντινς/Πλάβινς Σμέντινς/Πλάβινς ©fivb.org
Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά που τους χάρισε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου και το χρυσό στο Grand Slam του Μαζούρι Όρλεν, το ηρωικό δίδυμο της Λετονίας, Τζάνις Σμέντινς και Μάρτινς Πλάβινς, ανακοίνωσαν πως χωρίζουν οι δρόμοι τους.

 

«Είναι εκπληκτικό. Στα δυο τελευταία τουρνουά δεν περιμέναμε τίποτα, αλλά πήραμε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς και το πρώτο μας χρυσό σε WorldTour. Ήμασταν εξαντλημένοι από τους Ολυμπιακούς και πήγαμε στο Μαζούρι Όρλεν οδικώς και δεν ελπίζαμε σε κάτι. Δεν περιμέναμε να κερδίσουμε τόσο εκπληκτικές ομάδες όπως τους: Εμάνουελ-Άλισον, Ρόντζερς-Νταλχάουζερ. Δεν πιστεύαμε ότι έχουμε πιθανότητα αλλά τελικά πήραμε τη νίκη», τόνισε ο Μάρτινς Πλάβινς που πλέον θα αγωνίζεται με τον Τζάνις Πέντα.

Ο Τζάνις Σμέντινς θα κάνει δίδυμο με τον Αλεκσάντρς Σαμοϊλοβς για το 2013.

Το δίδυμο Σμέντινς-Πλάβινς επιστρέφοντας στην Λετονία μετά την κατάκτηση του χάλκινου στους Ολυμπιακούς έγινε αποδεκτό με τιμές ήρωα στην χώρα τους καθώς ο πρόεδρος του κράτους Αντρις Μπερζινς τους τηλεφώνησε προσωπικά για να τους συγχαρεί και έκαναν τον γύρο του θριάμβου στην πρωτεύουσα προκειμένου να γνωρίσουν όλους τους φίλαθλους που ήθελαν και εκείνοι με την σειρά τους να τους συγχαρούν, ενώ παράλληλα ήταν επίτιμοι καλεσμένοι σε πάρτυ με μέλη της κυβέρνησης.

Πολλές αλλαγές αναμένονται μετά τους Ολυμπιακούς του 2012. Ο Τοντ Ρόντζερς και ο Φιλ Νταχάουζερ θα έχουν καινούργιους συμπαίκτες, ο Τζούλιους Μπρινκ επίσης ψάχνει τον επόμενο συμπαίκτη του μετά την αποχώρηση από την αγωνιστική δράση του Τζόνας Ρέκερμαν, λόγω τραυματισμών.   

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ