1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-01-2015 00:43

Κοπή της πίτας με... Alkyonides Open

Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής 18 Ιανουαρίου, με απόλυτη επιτυχία το VSC Alkyonides Βeach Volley Open 2015, που  διοργανώθηκε για 7η συνεχή χρονιά στο αθλητικό κέντρο Vari Sports Club. Παράλληλα το Vari Sports Club Beach Volley Academy by Efi Sfyri ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους με την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας. Το φλουρί «βρήκε» την αγαπητή σε όλους Έλενα Νεόφυτου, που κέρδισε δώρο από τα καταστήματα I-Red.


Παράλληλα, τη διήμερη διαμονή στο φιλόξενο Kalavrita Canyon Hotel & Spa κέρδισε ο πρωτοεμφανιζόμενος Χρήστος Κόσκορος. Στο μεγάλο τελικό του ανδρικού τουρνουά μετά από εντυπωσιακό αγώνα, νικητές στους άνδρες αναδείχθηκαν οι Κ. Ποθητάκης - Δ. Νίτης έναντι των Στάικου Κ.- Γκουρτσούλη Κ. με σκορ 2-0 σετ (15-7, 15-11). Παράλληλα, στον τελικό των γυναικών οι Βέρβερη Μ. - Αναγνώστου Β.  επικράτησαν κόντρα στις Νεοφύτου Ελ.- Ποντικού Σ. με σκορ 2-0 (15-12, 15-13).

Η Έφη Σφυρή που διευθύνει το Vari Sports Club Beach Volley Academy, δήλωσε:
«Κάθε νέο “Alkyonides Open” αφήνει τη σφραγίδα του στη χρονιά που θα ακολουθήσει εφόσον αποτελεί την πρώτη διοργάνωση για το 2015. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν, να συγχαρώ  νικητές και ηττημένους και να εκφράσω την ικανοποίηση που αισθάνομαι για το επίπεδο των ομάδων που αγωνίσθηκαν. Ειδικά συγχαρητήρια στην ομάδα Βέρβερη Μ - Αναγνώστου Β. για την τόσο σταθερή επίδοση, παρά το νεαρό της ηλικίας τους».

Οι νικητές κέρδισαν έπαθλα από τους υποστηρικτές της διοργάνωσης: I-RED, Pasaji, Kalavrita Canyon, Wilson & Beach Star

IMG 9986

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ