1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-01-2013 19:12

Κοντά σε συμφωνία για να γίνει στην πλατεία Μιαούλη (Δημαρχείου) στην Ερμούπολη τουρνουά μπιτς βόλεϊ

Πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τους τοπικούς φορείς της Σύρου βρίσκεται η ΕΟΠΕ για τη διοργάνωση ενός τουρνουά μπιτς βόλεϊ τον Ιούλιο του 2013. Πρόκειται για τουρνουά του Πανελληνίου Σιρκουί μπιτς βόλεϊ όπου θα αγωνιστούν οι καλύτεροι Έλληνες αθλητές ενώ θα υπάρχουν συμμετοχές και από το εξωτερικό.





Το τουρνουά μπιτς βόλεϊ πρόκειται να συνδιοργανωθεί από την ΕΟΠΕ, την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το Δήμο Σύρου. Την περασμένη Τρίτη, μέλη της διοίκησης της ΕΟΠΕ βρέθηκαν στην Ερμούπολη και συναντήθηκαν με εκπροσώπους της Περιφέρειας και του Δήμου για οργανωτικά θέματα τα οποία θα πρέπει να ρυθμιστούν για να οριστικοποιηθεί η διεξαγωγή του τουρνουά στη Σύρο, που υπολογίζεται να γίνει το τριήμερο 5 με 7 Ιουλίου. Πιθανότερη τοποθεσία είναι η Πλατεία Μιαούλη της Ερμούπολης. Αξίζει επίσης να τονισθεί, ότι στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος υποχρεωτικά και τρεις ομάδες από τις Κυκλάδες, δύο ανδρικές και μία γυναικεία.

Το κλιμάκιο της ΕΟΠΕ, συνοδευόμενο από τον πρόεδρο της Τοπικής Επιτροπής Πετοσφαίρισης Κυκλάδων, Σταύρο Μπαλόπιτα, συναντήθηκε με την πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου Ανδριάνα Μπαφίτη, τον υπεύθυνο αθλητισμού της Περιφέρειας, Δημήτρη Γρυπάρη και τους αντιδημάρχους Δημήτρη Ρούσσο και Γιάννη Κεράνη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ