1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-01-2013 19:51

Τα κλιμάκια των «ταλέντων» της άμμου

Πράξη θα κάνουν από την προσεχή Κυριακή 27 Ιανουαρίου τα προγράμματα του Εθνικού Αναπτυξιακού Σχεδιασμού που αποφασίστηκαν πριν μερικές ημέρες και αφορούν το μπιτς βόλεϊ.


Έτσι λοιπόν θα έχουμε την λειτουργία Κλιμακίου Επίλεκτων αθλητών της άμμου στην Αθήνα, ηλικίας κάτω των 18 ετών με την πρώτη συγκέντρωση στο προπονητήριο μπιτς βόλεϊ του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας.

Στο κλιμάκιο αρχικά θα συμμετάσχουν αθλητές που έχουν διακριθεί σε αναπτυξιακές διοργανώσεις και άλλες δράσεις του μπιτς βόλεϊ και έχουν επιλεγεί από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Ανάπτυξης, Αντώνη Πούμπουρα, ο οποίος θα έχει και την επίβλεψη των προπονήσεων, υπό την εποπτεία του Ομοσπονδιακού Προπονητή, Κώστα Ταμπουρατζή.

Αντίστοιχο Κλιμάκιο αναμένεται να λειτουργήσει στην Θεσσαλονίκη, αλλά και σε περιοχές όπου έχουν αναγνωριστεί αθλητές προς αξιολόγηση με προοπτική ένταξης στις προ-Εθνικές ομάδες.

4 σχόλια

  • Comment Link Palini Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013 07:46 posted by Palini

    Βαθειά πίκρα ponos, θα πρέπει να έχουν αυτοί που προωθούν τα παιδια τους με το ζόρι.και επειδή ξέρουμε ποιος είσαι, μέτρα πόντους του αλλού σου παιδιού στην πορεία του στην εθνική!!
    Ασε κάτω το μεγενθυτικό φακό,η κορη σου είναι απ´οτι μου είπαν 1,64 το πολυ!! καλύτερα λουφαξε και μη μιλάς αλλο. Εκτιθεσαι!!!!

  • Comment Link ponos  Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013 18:39 posted by ponos

    palini γιατι εισαι τοσο πικραμενος μηπως δεν πηρανε την κορη σου κ τησ την πηρε η καραγκουνη?κατι θα ξερουν αυτοι που την διαλεξαν αν δεν ξερουν πηγαινε εσυ στην ομοσπονδια κ ανελαβε τα κλιμακια ...

  • Comment Link Palini Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013 07:33 posted by Palini

    Είδα τα ονόματα των "επίλεκτων" και είδα το όνομα κάποιας Δήμητρας Καραγκούνη η οποία δεν έχει πάρει καμία διάκριση σε πρωτάθλημα η regional. Κύριοι, είστε πραγματικά προκλητικοί!!
    Αν αγαπάτε το άθλημα σταματήστε να προωθητε συγκεκριμένα ατομα! Γινεστε ρεζίλι και ρεζιλευετε και το άθλημα!
    υ.γ ελπίζω το μνμ να μη "πνίγει" και αυτή τη φορά.

  • Comment Link coach Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013 09:02 posted by coach

    Τα κλιμάκια στο βολει πότε θα ξεκινήσουν?
    Τι έγινε με τους Π.Ο.Π.?Πότε θα ανακοινωθουν τα ονόματα?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ