1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-11-2014 14:05

Χειμερινά τουρνουά στα Χανιά

Ο Αθλητικός Σύλλογος Beach Volleyball Νέας Κυδωνίας Χανίων με συνδιοργανωτή των Δήμο Χανίων διοργανώνουν το  Winter Circuit Tournament Beach Volley (WCTBV) για την χειμερινή σαιζόν 2014-2015. Μέσα στο χειμώνα θα διεξαχθούν 6 συνολικά τουρνουά. Σε μία φάση αποτελούμενη από πέντε τουρνουά (πέντε αντρών & πέντε γυναικών) και ένα King/Queen of the beach.

Οι ημερομηνίες των τουρνουά είναι προκαθορισμένες. Σε περίπτωση ακατάλληλου καιρού για τη διεξαγωγή του τουρνουά (αυτό θα το αποφασίζει η οργανωτική επιτροπή) θα διεξάγεται το επόμενο Σαββατοκύριακο. Σε περίπτωση που και το δεύτερο  Σαββατοκύριακο υπάρχει κόλλημα καιρού, το τουρνουά θα διεξαχθεί το επόμενο κ.ο.κ

Ημερομηνίες διεξαγωγής τουρνουά

– 15-16 Νοεμβρίου, Αντρών/Γυναικών
– 13-14 Δεκεμβρίου, Αντρών/Γυναικών
– 17-18 Ιανουαρίου, Αντρών/Γυναικών
– 14-15 Φεβρουαρίου, Αντρών/Γυναικών
– 14-15 Μαρτίου, Αντρών/Γυναικών
– 19 Απριλίου, Kings & Queens

Όροι Συμμετοχής
 
– Δικαίωμα συμμετοχής έχει οποιοσδήποτε άντρας ή γυναίκα θέλει.
– Το παράβολο συμμετοχής είναι 10€ ανά αθλητή/τρια σε κάθε τουρνουά που θα λαμβάνει μέρος.
– Συμμετοχές ομάδων θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη (πριν από κάθε τουρνουά) και ώρα 22:00 μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που θα υπάρχει στην ιστοσελίδα του συλλόγου (www.beachvolleychania.com). εκτός αν ορίζετε διαφορετική προθεσμία στην προκήρυξη κάθε τουρνουά.
– Ομάδες που θα δηλώνουν συμμετοχή  μετά την καθορισμένη μέρα και ώρα θα αποφασίζεται η συμμετοχή τους ή όχι από την οργανωτική επιτροπή και σίγουρα δεν θα είναι στο κυρίως ταμπλό ακόμη και αν διαθέτουν την ανάλογη βαθμολογία.

Διεξαγωγή τουρνουά
– Οι αγώνες θα διεξάγονται με το σύστημα one day race, δηλαδή σε μια ημέρα, από Κυριακή πρωί μέχρι το απόγευμα. Σε περίπτωση προκριματικών τότε οι αγώνες τους θα διεξάγονται το Σάββατο.
– Το ταμπλό των αντρών  θα είναι 12αρι, με 4 ομίλους των 3 ομάδων. Το ταμπλό των γυναικών θα είναι 8αρι.
– Σε κάθε περίπτωση η οργανωτική επιτροπή έχει το δικαίωμα να μεταβάλει το ταμπλό των αντρών, των γυναικών ανάλογα με τις συμμετοχές.
– Για το King/Queen of the beach, θα συμμετάσχουν οι 8 πρώτοι αθλητές και οι 8 πρώτες αθλήτριες σύμφωνα με την βαθμολογία που έχουν συγκεντρώσει από τα προηγούμενα τουρνουά (αντρών/γυναικών). Αθλητές και αθλήτριες θα χωρίζονται σε 2 ομίλους των τεσσάρων, όπου και θα αγωνίζονται όλοι με όλους. Οι 2 πρώτοι αθλητές/τριες από κάθε όμιλο θα προκρίνονται στην τελική φάση όπου και πάλι θα αγωνίζονται όλοι με όλους.
– Οι αγώνες σε όλα τα τουρνουά –εκτός το King/Queen- θα διεξάγονται στα 2 νικηφόρα σετ των 15 πόντων. Το τάι μπρέικ θα διεξάγεται στους 11 πόντους.
– Στο King/Queen of the beach τα σετ θα είναι στους 21 πόντους.
– Οι ομάδες θα καταλαμβάνουν θέσεις στο ταμπλό σύμφωνα με την βαθμολογία που θα βγαίνει από την ετήσια βαθμολογία των αθλητών όπως αυτή αναγράφεται στο site του συλλόγου.
– Για το πρώτο τουρνουά του 2015  θα χρησιμοποιηθεί η τελική βαθμολογία  του συλλόγου του 2014. Κατόπιν αυτού του τουρνουά αρχίζει να μετράει από την αρχή η βαθμολογία του συλλόγου για το 2015.
– Αν υπάρχουν περισσότερες από 12 συμμετοχές στους άντρες και περισσότερες από 8 στις γυναίκες, τότε θα γίνονται προκριματικοί αγώνες για 4 θέσεις στο ταμπλό, το Σάββατο το μεσημέρι και ώρα 15:00. Οι ομάδες των προκριματικών θα ανακοινώνονται την Παρασκευή πριν το τουρνουά.
– Η οργανωτική επιτροπή έχει το δικαίωμα να δώσει 1 wild card σε κάθε ταμπλό η οποία θα «επιβαρύνει» τις ομάδες του κυρίως ταμπλό (δηλαδή: στο 12αρι ταμπλό θα προκρίνονται 7 ομάδες με βαθμολογία συν 1 με wild card).
– Η τεχνική σύσκεψη των προκριματικών θα γίνεται το Σάββατο στις 14:30 και οι αγώνες θα ξεκινούν στις 15:00.
– Στην τεχνική σύσκεψη θα ανακοινώνεται ο τρόπος διεξαγωγής των προκριματικών για το ταμπλό.
– Η τεχνική σύσκεψη του κυρίως ταμπλό θα γίνεται στις 9:00 της Κυριακής και οι αγώνες θα ξεκινούν στις 9:30.

Έπαθλα
Θα δοθούν κύπελλα και δωροεπιταγές των χορηγών στους πρώτους αθλητές/τριες και μετάλλια και δωροεπιταγές στους δεύτερους αθλητές/τριες και δώρα στους τρίτους αθλητές/τριες καθώς και  δώρο έκπληξη κατόπιν κλήρωσης σε έναν από τους συμμετέχοντες.

Βαθμολογία

Οι ομάδες θα βαθμολογούνται ως εξής:

12αρι ταμλό:
– 1η θέση 120 βαθμοί,
– 2η θέση 100 βαθμοί,
– 3η – 4η θέση 80 βαθμοί,
– 5η – 6η θέση 60 βαθμοί,
– 7η – 8η θέση 40 βαθμοί,
– 9η – 12η θέση 20 βαθμοί,
– 12η και κάτω, 10 βαθμοί

8αρι ταμπλό:
– 1η θέση 100 βαθμοί,
– 2η θέση 800 βαθμοί,
– 3η – 4η θέση 60 βαθμοί,
– 5η – 6η θέση 40 βαθμοί,
– 7η – 8η θέση 20 βαθμοί,
– 9η και κάτω, 10 βαθμοί

Διοργανωτές
Α.Σ. Beach Volley Νέας Κυδωνίας – Χανίων
Δήμος Χανίων

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ