1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
04-11-2014 20:37

«Λίγο πιο εύκολος ο δρόμος της πρόκρισης»

Για το «Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Ρίο 2016» μίλησαν οι Μαρία Τσιαρτσιάνη και Βίκυ Αρβανίτη, στην εκδήλωσε που έγινε στο κτίριο της Ολυμπιακής Επιτροπής.
Η Βίκυ Αρβανίτη είπε: «Είναι η ιδιαίτερη η σημερινή ημέρα γιατί τα προβλήματα από την κρίση για εμάς τους αθλητές είναι πάρα πολλά. Αυτή η πρωτοβουλία και η έμπνευση του κ. Καπράλου με το πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν αθλητή για το Ρίο», μας λύνει πάρα πολλά προβλήματα».

Η Μαρία Τσιαρτσιάνη : «Από σήμερα ο δρόμος της πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς γίνεται λίγο πιο εύκολος. Εμείς σκεφτήκαμε αρκετά εάν πρέπει να ξανασμίξουμε ως δίδυμο με την Βίκυ, επειδή τα προβλήματα που είχαμε ήταν ήδη πάρα πολλά από το 2012. Πλέον η προσπάθεια μας γίνεται πιο ρεαλιστική, είμαστε πιο αισιόδοξες, γιατί πέρα από την υλική συμπαράσταση υπάρχει και η ηθική και είναι πάρα πολύ ωραίο να νιώθεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σε δουν να φτάνεις ψηλά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ