1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-10-2014 13:18

Με Μπούμπα και Βούλγαρη MVP η 3η αγωνιστική του Beach Volleyleague Championship

Σε ένα ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο και με ρεκόρ συμμετοχών μέχρι στιγμής του θεσμού (18 ομάδες ανδρών, 18 ομάδες μεικτού και 10 ομάδες γυναικών) ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική του Beach Volleyleague Championship 2014-15 που διοργάνωσε ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στον αθλητικό πολυχώρο The Wall climbing center στην Παλλήνη. Το πρωτάθλημα τελεί υπό την αιγίδα της ΕΣΑΠ, η οποία είναι συμπαραστάτης στη νέα αυτή καινοτόμα προσπάθεια.


Η 3η αγωνιστική του Beach Volleyleague Championship 2014-15 είχε τα εξής ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:



• MVP ανδρών για την 3η αγωνιστική ο Τριαντάφυλλος Μπούμπας, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά μεικτού και αγωνίστηκε στον ημιτελικό του τουρνουά των ανδρών.

• MVP γυναικών για την 3η αγωνιστική η Κατερίνα Βούλγαρη, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά μεικτού και αγωνίστηκε στον ημιτελικό των γυναικών στην κατηγορία SILVER.

• Την πρώτη νίκη σε τουρνουά, με εξαιρετική εμφάνιση της Ειρήνης Καϊμενάκη (με συμπαίκτρια την Θεοδοσία Καραγιάννη) που κατέκτησε το τουρνουά γυναικών στην κατηγορία SILVER.

• Την συμμετοχή για πρώτη φορά σε τελικό με εξαιρετικές εμφανίσεις των Στεφανία Σμύρνογλου και Παναγιώτη Αναστασίου.

• Το 3 στα 3 της ομάδας X-TREME stores (Κωνσταντίνος Ποθητάκης και Δημήτρης Νίτης) στην κατηγορία GOLDEN ανδρών.


Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής/1ο τουρνουά του Beach Volleyleague Championship 2014-2015 έχουν ως εξής:


Στον τελικό του GOLDEN ανδρών η ομάδα X-TREME stores (Κωνσταντίνος Ποθητάκης και Δημήτρης Νίτης) νίκησαν με 2-0 σετ τους Παντελή Μαρτίνο και Γιάννη Ζαμπιάκη.

Στον τελικό του SILVER ανδρών οι Ταρκ Koυήν και Κάλεμπ Χαλ νίκησαν τους Ανδρέα Νικολάρο και Δημήτρη Βασιλακόπουλο με 2-0 σετ.

Στον τελικό του Golden γυναικών οι Μιλίτσα Ζήση και Καρολίνα Χρυσοχού νίκησαν με 2-1 σετ τις Αλεξάνδρα Κορού και Βάνα Μπενάκη.

Στον τελικό του SILVER γυναικών οι Ειρήνη Καϊμενάκη και Θεοδοσία Καραγιάννη νίκησαν με 2-1 σετ τις Νατάσσα Καστορίνη και Βάσια Σαβοριανάκη.

Στον τελικό του GOLDEN μεικτού οι Αλεξάνδρα Κορού και Τριαντάφυλλος Μπούμπας νίκησαν με 2-0 σετ τους Κωνσταντίνο Ποθητάκη και Βάνα Μπενάκη.

Στον τελικό του SILVER μεικτού οι Κατερίνα Βούλγαρη και Δημήτρης Καλαβρουζιώτης νίκησαν με 2-0 σετ τους Στεφανία Σμύρνογλου και Παναγιώτη Αναστασίου.

Τα βίντεο των τελικών θα τα βρείτε στο :

http://www.beachvolleytraining.gr/index.php/beachvolley-training/video-bv


H 4η αγωνιστική του Beach Volleyleague Championship 2014-15 θα γίνει την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 στο ΑΝΙΜΑ club στην Σαρωνίδα και θα διοργανωθεί από τον Παύλο Μπελιγράτη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ