1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-10-2014 17:48

Κοτσιλιάνος: «Ικανοποιημένοι αλλά θέλουμε να πάμε πιο μακριά»

Πρώτο θέμα στην επίσημη σελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (CEV), έχουν γίνει οι Κοτσιλιάνος, Ζουπάνης μετά το εκπληκτικό ξεκίνημα τους στο Όπεν της πόλης Ξιαμέν στην Κίνα.
Η Εθνική ομάδα έχει μέχρι στιγμής απολογισμό 3-0, νικώντας σήμερα τους Καναδούς Μάβερικ Χατς και Κρίστιαν Ρέντμαν. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά φέτος που το ελληνικό δίδυμο μπαίνει σε κυρίως ταμπλό της FIVB.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο. Για μας είναι η πρώτη φορά φέτος που βρισκόμαστε στο κυρίως ταμπλό σε διοργάνωση της FIVB και η μέχρι τώρα πορεία μας, μας γεμίζει με ικανοποίηση. Θεωρώ ότι πετύχαμε τρεις νίκες έχοντας ως όπλο την σταθερότητα στην απόδοση μας», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των αγώνων ο Γιώργος Κοτσιλιάνος και συμπλήρωσε: «Το πιο δύσκολο ματς που είχαμε μέχρι τώρα ήταν αυτό κόντρα στη Ρωσική ομάδα όπου ήταν πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μας το ότι πετύχαμε την ανατροπή. Ελπίζω ότι μέχρι το τέλος θα συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ