1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-09-2014 16:42

Τα...beach slap συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο

Μέσα Σεπτεμβρίου και τα beach slap στο πιο hot παιχνίδι του καλοκαιριού, το beach volley, δεν σταματάνε ποτέ. O Παύλος Μπελιγράτης (Anima Club) και ο Γιώργος Κερκινές (Volleyleague) κρατάνε την καλοκαιρινή τους διάθεση και ενώνουν τις δυνάμεις τους για τους σκοπούς της W.I.N. Hellas για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικων.


Η σειρά των τουρνουά συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 13-14 Σεπτεμβρίου 2014,στον πολυχώρο Anima Club της Αναβύσσου, με τα κορμιά να «παίρνουν φωτιά» και αθλητές και αθλήτριες να αγωνίζονται σε αγώνες ανδρών, γυναικών και μεικτού στις κατηγορίες ερασιτεχνών και open.

Για όσους θέλουν να φορτίσουν τις μπαταρίες τους και να ζήσουν συναρπαστικές μονομαχίες στην άμμο η συμμετοχή στο « BEACH SLAP Tournament» είναι απλά μονόδρομος...

BEACH SLAP – Anima Club, Τουρνουά Ανδρών-ΓυναικώνΣάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Τεχνική σύσκεψη ανδρών: 10:00 π.μ.

Τεχνική σύσκεψη γυναικών: 13:00

Τουρνουά Μεικτό

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014
Τεχνική Σύσκεψη Μεικτού: 10:00 π.μ.

Το παράβολο συμμετοχής είναι 10 ευρώ για τη μια κατηγορία και 15 ευρώ για τις δυο κατηγορίες.

Δηλώσεις συμμετοχής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στα τηλέφωνα (ή με SMS) στα 6945547495 (Γιώργος Κερκινές) – 6944385031 (Παύλος Μπελιγράτης)

Οι νικητές θα κερδίσουν δώρα από τους χορηγούς: Swarovski, Amstel, BodyAction, Cure Nailworks, Silia D, Nikol Coiffure, Crepa-Crepa, Cremeria Vienna και άλλα δώρα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ