1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-08-2014 15:50

Εκτός τελικού Μανάβη, Παρισάκη

Τον αποκλεισμό από τον τελικό της κατηγορίας Νεανίδων γνώρισαν οι Δήμητρα Μαναβή / Ιωάννα Παρισάκη στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Beach Volley K20, έπειτα από την ήττα τους από τις Τουρκάλες Κανλί / Νεζίρ με 2-0 σετ (21-16, 21-17) στον ημιτελικό.

Οι Ελληνίδες αθλήτριες, οι οποίες είχαν κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην αντίστοιχη περσινή διοργάνωση στην Αλβανία, δεν θα μπορέσουν να κάνουν το «ριπίτ» στην Καρδία Θεσσαλονίκης, αφού η εμφάνισή τους στον πρωινό ημιτελικό της Κυριακής (24/08) δεν ήταν ανάλογη των προσδοκιών.

Στο 1ο σετ οι Μαναβή / Παρισάκη έκαναν κακό ξεκίνημα και βρέθηκαν να χάνουν με 2-10. Όταν ξεπέρασαν τον αρχικό αιφνιδιασμό, έριξαν τη διαφορά μέχρι τους 3 πόντους (16-19), αλλά δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο.

Το 2ο σετ, αντίθετα, έμοιαζε να ανήκει στην ελληνική ομάδα, που είχε σταθερό προβάδισμα και έχτισε μια διαφορά 4 πόντων. Το φινάλε, όμως, ήταν απογοητευτικό, αφού οι Τουρκάλες αντεπιτέθηκαν, ισοφάρισαν σε 17-17 και μάλιστα τέλειωσαν το σετ με σερί 0-7 πόντων, για να φτάσουν στο τελικό 17-21, που τους έδωσε τη μεγάλη νίκη.

Πλέον οι Δήμητρα Μαναβή / Ιωάννα Παρισάκη θα διεκδικήσουν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, στις 16:00, κόντρα στις Τουρκάλες Ακτάς / Κεσκίν, οι οποίες ηττήθηκαν στο δεύτερο ημιτελικό από τις Ρουμάνες Μέλνιτσουκ / Ορντεάν με 2-0 σετ (21-14, 21-15).

Στον τελικό της κατηγορίας Νεανίδων, στις 18:15, θα αναμετρηθούν οι Τουρκάλες Κανλί / Νεζίρ με τις Ρουμάνες Μέλνιτσουκ / Ορντεάν, στο παιχνίδι με το οποίο θα πέσει η αυλαία της διοργάνωσης στο Avant Garde Sports Club.

Σύγκρουση αήττητων στον τελικό των Εφήβων

Στην κατηγορία των Εφήβων, οι Σέρβοι Κλάσνιτς / Λόζιτς και οι Ρουμάνοι Μπαντιτσεάνου / Ρόσου ήταν εκείνοι που προκρίθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης και μάλιστα αήττητοι, έχοντας από τρεις νίκες στη μέχρι στιγμής πορεία τους στη διοργάνωση.

Στον πρώτο ημιτελικό οι Κλάσνιτς / Λόζιτς κέρδισαν τους Μολδαβούς Πόπαντιουκ / Μαγιάροφ με 2-0 σετ (21-18, 21-12), ενώ στο δεύτερο ζευγάρι οι Μπαντιτσεάνου / Ρόσου «καθάρισαν» τους Σέρβους Μιλάνοβιτς / Ράικοβιτς με 2-0 σετ (21-14, 21-12).

Στις 16:45 θα γίνει το παιχνίδι για την 3η θέση, ανάμεσα στους Μολδαβούς Πόπαντιουκ / Μαγιάροφ και τους Σέρβους Μιλάνοβιτς / Ράικοβιτς, ενώ ο τελικός είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 17:30.


volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ