1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-08-2014 12:07

Στους «4» του Βαλκανικού οι Μαναβή, Παρισάκη

Αήττητες εξασφάλισαν το εισιτήριο για την τετράδα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Beach Volley Κ20, στην κατηγορία Νεανίδων, οι Δήμητρα Μαναβή / Ιωάννα Παρισάκη, οι οποίες νίκησαν τις Τατιάνα Μολδοβανίδη / Μυρσίνη Βακαλοπούλου στον ελληνικό «εμφύλιο» της προημιτελικής φάσης.


Οι Μαναβή / Παρισάκη, που είναι κάτοχοι του Βαλκανικού τίτλου από πέρσι, επικράτησαν με 2-0 σετ (21-15, 21-18) και έκλεισαν ήδη θέση για τους ημιτελικούς της διοργάνωσης, που θα γίνουν αύριο (Κυριακή 24/08), όπως και οι τελικοί.

Από την πλευρά τους, οι Μολδοβανίδη / Βακαλοπούλου θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην τετράδα μέσα από τον επόμενο αγώνα τους, σήμερα (Σάββατο 23/08) το μεσημέρι, κόντρα στις νικήτριες του ζευγαριού Σουσλόβα / Μπαχόβα (Μολδαβία) - Ακτάς / Κεσκίν (Τουρκία).

Λίγο νωρίτερα, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η δεύτερη ημέρα του Κυρίως Ταμπλό των Νεανίδων, οι Μαρία Γεωργοπούλου / Δήμητρα Καραγκούνη κέρδισαν τις Αλβανίδες Μπίτσι / Κρούτι με 2-1 σετ (21-15, 15-21, 15-13) και παρέμειναν και αυτές σε τροχιά διάκρισης.
Οι Ελληνίδες αθλήτριες θα αντιμετωπίσουν στην συνέχεια της ημέρας τις Τουρκάλες Κανλί / Νεζίρ και θα επιδιώξουν άλλη μια νίκη, που θα τους φέρει ένα βήμα από τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Beach Volley Κ20 φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Avant Garde Sports Club, στην Καρδία Θεσσαλονίκης, με την συμμετοχή ομάδων από έξι χώρες (Ελλάδα, Σερβία, Τουρκία, Ρουμανία, Αλβανία, Μολδαβία).

Δηλώσεις των Ελληνίδων αθλητριών:

Δήμητρα Μαναβή: «Δεν ήταν εύκολος αγώνας, αλλά παίξαμε πολύ καλά και εξελίχθηκε όπως περιμέναμε. Ήταν σημαντικό το ότι πήραμε διαφορά ασφαλείας και στα δύο σετ, που παρότι μειώθηκε στο τέλος, μας επέτρεψε να μην απειληθούμε».

Ιωάννα Παρισάκη: «Περιμέναμε ότι θα μας κόντραραν οι αντίπαλοί μας, όμως πιάσαμε καλή απόδοση και τώρα μπορούμε να σκεφτούμε τα παιχνίδια της Κυριακής. Έχουμε δει τις περισσότερες ομάδες, έχουν πολύ καλό επίπεδο, αλλά εμείς θα κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό».

Τατιάνα Μολδοβανίδη: «Αισθανόμαστε απογοήτευση. Κάναμε πολλά λάθη που μας στοίχισαν, δεν εφαρμόσαμε την τακτική που είχαμε σχεδιάσει και ήταν επόμενο να χάσουμε».

Μυρσίνη Βακαλοπούλου: «Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι για μας, αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένες και είχαμε πάρα πολλά λάθη. Μπορούμε πάντως να μπούμε στα ημιτελικά, είναι μέσα στις δυνατότητές μας, αρκεί να έχουμε αυτοσυγκέντρωση».

volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ