1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-08-2014 17:44

Αυλαία για το Βαλκανικό στη Θεσσαλονίκη

Στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Avant Garde Sports Club στην Καρδία, θα χτυπάει από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή η... καρδιά του Βαλκανικού Beach Volley, με τις εγκαταστάσεις να φιλοξενούν μετά το ελληνικό Masters και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20.

Στις... μάχες της άμμου θα συμμετάσχουν 12 ομάδες Εφήβων και άλλες τόσες Νεανίδων, από Ελλάδα, Σερβία, Τουρκία, Ρουμανία, Αλβανία, Μολδαβία και Μαυροβούνιο.

Όσον αφορά την χώρα μας, θα την εκπροσωπήσουν από τρεις ομάδες σε Έφηβους και Νεάνιδες. Συγκεκριμένα στους Έφηβους θα αγωνιστούν οι: Σακκάς/Κανέλλος, Μιχελάκης/Σπανουδάκης και Αναστασιάδης/Καμπούρης, ενώ στις Νεάνιδες οι: Μαναβή/Παρισάκη οι οποίες είναι και οι κάτοχοι του τίτλου από το 2013 στην Αλβανία και οι Βακαλοπούλου/Μολδοβανίδη και Γεωργοπούλου/Καραγκούνη.

Την Πέμπτη θα βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη όλες οι αποστολές, με την τεχνική σύσκεψη να έχει οριστεί για τις 19:00 και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα. Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν την Παρασκευή το πρωί και η διοργάνωση θα λήξει την Κυριακή το απόγευμα με τους Τελικούς και τις απονομές σε Έφηβους και Νεάνιδες.

volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ