1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-08-2014 20:13

Τουρνουά μπιτς βόλεϊ στην Σαντορίνη για καλό σκοπό

Διήμεροι αγώνες Beach Volley men mixed, με την συμμετοχή ανδρών και γυναικών, θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Αυγούστου 2014 στην παραλία του Καμαρίου στην Σαντορίνη.
Οι αγώνες διοργανώνονται με την συνεργασία του Α.Ο. Θήρας, της γυναικείας ομάδας βόλευ που αγωνίζεται στην Α1 εθνική κατηγορία, του χρυσού χορηγού της ομάδας, της μπύρας «Volcan» http://www.volkanbeer.com και της εταιρίας Volley plus http://www.volleyplus.gr

Αξίζει να σημειωθεί ότι ύστερα από πρόταση του δημιουργού της «Volcan» κ. Νομικού, το χρηματικό ποσό που θα διατεθεί από πλευράς των διοργανωτών για τους αγώνες, θα χορηγηθεί με την μορφή δώρων ως έπαθλα στους νικητές των αγώνων, ενώ μέρος του ποσού θα δοθεί για την υποστήριξη των νεφροπαθών της Σαντορίνης.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στους αγώνες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα : 6972 872377 και 6972 815154

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ