1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-08-2014 21:18

Μαυρομάτης: «Το μέλλον προβλέπεται ευοίωνο»

Στην Μητρόπολη του Βόλεϋ, στον Έβρο και συγκεκριμένα στην παραλία της Αγ. Παρασκευής στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτης για να παρακολουθήσει από κοντα τους τελικους του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ Masters 2014.

«Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο Σιρκουί Beach Volley και βέβαια τους νικητές των δύο κατηγοριών, ανδρών και γυναικών, τους διαιτητές, οι οποίοι αμφότεροι αντιλαμβάνονται πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση και βοηθούν την ομαλή λειτουργία του Πρωταθλήματος με τα νέα δεδομένα που ήδη υπάρχουν. Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ευχαριστώ τους συνδιοργανωτές όλων των διοργανώσεων, τους χορηγούς μας και όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν για να βγουν άρτιες όλες οι διοργανώσεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων 2014.

Έχω την αίσθηση ότι το άθλημα μας, που έχει αντιμετωπίσει πολύ μεγάλες δυσκολίες τα προηγούμενα χρόνια, έχει μπει ήδη σε τροχιά ανάπτυξης και θεωρώ ότι σιγά–σιγά , αν συνεχίσουμε την προσπάθεια τα αποτελέσματα και στο Beach Volley θα είναι ορατά από όλο τον κόσμο.
Εξάλλου σε επίπεδο Εθνικών ομάδων, εκτός της σταθερής παρουσίας σε υψηλό επίπεδο, έχουμε και νέα παιδιά ήδη που έχουν διακρίσεις, αναφέρομαι φυσικά στις Κλέπκου-Κουρτίδου , που διακρίθηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ17. Το αύριο για την Ελλάδα είναι ιδιαίτερα ευοίωνο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ