Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
29-07-2014 13:53

Τουρνουά μπιτς βόλεϊ με... Ταρνατόρο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο (27-28/7) το τουρνουά που ήταν ενταγμένο στο πρόγραμμα του LIPTON ICE TEA SUMMER SERIES 2014 και αποτέλεσε το γεγονός του καλοκαιριού στο νησί της Κύθνου.


Το τουρνουά ήταν επίσης μέρος των πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΚΥΘΝΙΑ 2014» του ΔΗΜΟΥ ΚΥΘΝΟΥ και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το πρόγραμμα LIPTON ICE TEA SUMMER SERIES 2014 και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Μάλιστα η διοργάνωση είχε ιστορική σημασία καθώς πρόκειται για το πρώτο τουρνουά beach volley που πραγματοποιείται στο νησί και αποτελούσε όνειρο του απερχόμενου δημάρχου, Μανώλη Φίλιππα.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών και ανάμεσά τους ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ και φίλος του δημάρχου, Παντελής Ταρνατόρος, o οποίος αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στη Lipton και τη δημοτική αρχή.

Στα αξιοσημείωτα εντάσσεται και ο αριθμός ρεκόρ των 40 ομάδων που διασκέδασαν με το τουρνουά, αλλά και η απ ευθείας σύνδεση με τον SFERA Radio στην Αθήνα.

Νικητές στους άνδρες αναδείχθηκαν οι Μωραΐτης Τάσος / Καμακάρης Βασίλης, που νίκησαν με 2-0 (15-12, 15-10) τους Μανώλικα Αντώνη / Βαρβαρήγο Βασίλη.

Στις γυναίκες το χρυσό μετάλλιο πήραν οι Μπάρκα Βιολέτα / Λάλα Ειρήνη, που επικράτησαν των Παυλοπούλου Βασιλική / Τσαμπούρη Ματίνα με 2-0 (15-9, 15-7).

Μεγάλη μάχη έγινε στον τελικό του μεικτού, όπου οι Μανώλικας Αντώνης / Αντωνοπούλου Σωτηρία επιβλήθηκαν των Λαρεντζάκη Γιαννούλη / Μπάρκα Βιολέτα με 2-0 (15-12, 11-15, 11-9).

Απονομές έκαναν ο δήμαρχος, Μανώλης Φίλιππας, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατορος, ο εκπρόσωπος της Lipton και άλλοι επίσημοι.

kythnos-tarnatoros