1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-07-2014 21:27

Χαλεπάκης, Ζώρζου και Χατζίνας, Μήλεσης οι νικητές στην αυλαία του Intersport Mixed Open Series

Τελευταίος σταθμός και λήξη για το μεικτό πρωτάθλημα και το bonus ανδρικό τουρνουά beach volley, από την INTERSPORT και την Έφη Σφυρή, για τέταρτη φορά την Κυριακή 27 Ιουλίου στο Yabanaki Beach - Βάρκιζα.

Το INTERSPORT Mixed Open Series by Efi Sfyri πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2010 σε συνεργασία με το Vari Sports Club και το Beach Volley Academy by Efi Sfyri. Φέτος, το μεικτό πρωτάθλημα beach volley της INTERSPORT επέστρεψε με 4 νέα τουρνουά για τους λάτρεις του πιο hot καλοκαιρινού αθλήματος. Ο τελευταίος και πιο επιτυχημένος σταθμός του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιουλίου με πλήθος συμμετοχών και θεατών στην παραλία Yabanaki – Βάρκιζα. Την πρώτη θέση στο μεικτό τουρνουά κατέκτησαν οι Στέφανος Χαλεπάκης - Ιουλία Ζώρζου ύστερα από έναν θεαματικό αγώνα με τους Γιώργο Κανατσούλη - Μίνα Τσαπούρη, με σκορ 21-18. Το ανδρικό τουρνουά κατέκτησαν οι Ζίκος Χατζίνας - Γιάννης Μήλεσης με σκορ 21-18 κόντρα στους Γιώργο Κανατσούλη- Δημήτρη Ηλιάδη. Παράλληλα νικητής της μεγάλης κλήρωσης για τη διήμερη διαμονή στο "12 Months Luxury Resort" αναδείχθηκε o συνεργάτης της Ακαδημίας, Θωμάς Χρυσοχοίδης.

Η Έφη Σφυρή που διευθύνει την Ακαδημία του VSC δήλωσε:
«Ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο η φετινή διοργάνωση της Ιntersport με ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό συμμετοχών (330 αθλητές) στην παραλία Υabanaki. Oι εντυπωσιακοί τελικοί το βελτιωμένο αγωνιστικό επίπεδο και ο μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων, συνθέτουν την εικόνα των φετινών μεικτών τουρνουά .Όλοι εμείς στο VSC BV ACADEMY by Efi Sfyri, φανερά ικανοποιημένοι, θα συνεχίζουμε να καινοτομούμε με βραδινά τουρνουά - πάρτυ στην έδρα μας αλλά και με ημερήσια τουρνουά στο Yabanaki Beach, έχοντας ως κύριο μέλημα μας τη μεγιστοποίηση των παροχών και υπηρεσιών σε όλους τους αγωνιζόμενους».

Το INTERSPORT Mixed Open Series 2014 by Efi Sfyri υποστηρίχθηκε επίσης από τo "12 Months Luxury Resort", τη Wilson, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι, το κατάστημα οπτικών "Αrte di Οttico", την Cryosauna, τη Watermelon, το κομμωτήριο «George Sarris Hair Expert» και την Green Cola.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ