1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-07-2014 13:46

Οι επιτυχίες συνεχίζονται για την Πρέβεζα

Το καλοκαιρινό ταξίδι του Club Beach Volley Πρέβεζας συνεχίζεται. Στο Τρίτο Open U19 στην Πατρα ο σύλλογος έδωσε το παρών με τρεις ομάδες.


Τα αγόρια Σακκάς-Κανέλλος έφτασαν πάλι στον τελικό, χάνοντας από τους Αντύπα-Κουρτίδη με 2-1. Επίσης έχασαν την ευκαιρία να πάρουν το χρυσό μετάλλιο και να γίνουν η μικρότερη ηλικιακά ομάδα που κερδίζει την πρώτη θέση σε Οpen U19.

Tα κορίτσια Σιούλα-Παπαδοπούλου στην ίδια κατηγορία κατέκτησαν την τρίτη θέση και οι συμμετέχοντες για πρώτη φορά Μπουτόπουλος-Αθανασιου την πέμπτη θέση.

Επόμενο μεγάλο βήμα θα είναι οι τελικοί αγώνες του Πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα γίνουν ξανά στην Πάτρα, το πρώτο τριήμερο του Αυγούστου.

«Το πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του καλοκαιρινού ταξιδιού. Ευελπιστούμε ότι η παρουσία μας θα είναι δυναμική και οι αθλητές μας θα διακριθούν και πάλι. Το ΔΣ είναι πάντα στο πλευρό των αθλητών και του προπονητή τους Γιώργου Ναζοπουλου και τους ευχαριστεί που μας κάνουν περήφανους», αναφέρει ο σύλλογος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ