1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-07-2014 21:32

Ηλίας Ψινάκης: «Talk of the town ο Μαραθώνας»

Ο Ηλίας Ψινάκης δεν είναι ένας συνηθισμένος Δήμαρχος… Κάτι που εκτός από την κάλπη των τελευταίων Δημοτικών Εκλογών φάνηκε και στα τελικά του 2ου τουρνουά Masters του Πανελληνίου σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ 2014.

Η τιμητική παρουσία του νέου Δημάρχου Μαραθώνα στο σπουδαίο ραντεβού του αθλήματος στο «Καράβι Sports Club», σκόρπισε αναμφίβολα ακόμη περισσότερη… αστερόσκονη και «λάμψη» στη διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, ενώ οι αυθόρμητες εκδηλώσεις των απλών ανθρώπων στις εγκαταστάσεις του Σχοινιά «ξεχείλιζαν» από αγάπη στο πρόσωπο του Πρώτου Πολίτη του Μαραθώνα.

Tι… φωτό-selfie με τις θαυμάστριές του, τι χειροκροτήματα, τι φιλιά, τι αγκαλιές και όλα αυτά χωρίς ίχνος προσποίησης από τον λαοφιλή Δήμαρχο. «Δίκαια σάρωσε στις εκλογές ο Δήμαρχος» σκέφτεται κάποιος.

«Εγώ δεν είμαι Δήμαρχος, δεν είμαι πολιτικός» σπεύδει να τονίσει με το χαρακτηριστικό του στυλ στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαιρισης και ξεκαθαρίζει ... «Μάνατζερ είμαι και για αυτό μπορώ με την αγάπη του κόσμου και τη συμπαράσταση των Media να κάνω ό,τι δεν μπορούν οι άλλοι».

Λίγο νωρίτερα, στην τελετή απονομής του 2ου τουρνουά Μάστερ ο Δήμαρχος, με την αντισυμβατική για πολλούς συμπεριφορά, χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο, όταν εξέφρασε δημοσίως την "ελπίδα για διεξαγωγή του παγκοσμίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ στο «Καράβι».

Και αυτό όπως εξήγησε στη συνέχεια, είναι μόνο η αρχή… Εδώ και καιρό ο Δήμαρχος του Μαραθώνα, στο πλαίσιο της έμφασης και της προβολής που προσπαθεί να δώσει στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής, μετά από αλλεπάλληλες επαφές με πρωταθλητές, ολυμπιονίκες, προπονητές και μεγάλες μορφές της αθλητικής ζωής του τόπου, στελέχωσει μία αθλητική επιτροπή από καταξιωμένες αθλητικές προσωπικότητες όλων των σπορ και γνώστες του αντικειμένου και ετοιμάζεται για "μεγάλα πράγματα".

«Αυτό που είπα για τη διεξαγωγή Παγκόσμιου πρωταθλήματος δεν ισχύει μόνο για το μπιτς βόλεϊ. Θα προσπαθήσω να κάνω σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις σε όλα τα σπορ. Surf, moto cross, tennis… τα πάντα! Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε σπουδαία πράγματα» τόνισε ο κ. Ψινάκης, ο οποίος σε ερώτηση «αν μπορεί να γίνει ο Μαραθώνας «talk of the town», απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Γιατί αγάπη μου… τώρα δεν είναι;».

volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ