1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-07-2014 18:33

Στέψη δια χειρός... Ψινάκη

Με τις καθιερωμένη τελετή απονομών στους νικητές και τις νικήτριες ομάδες του 2ου τουρνουά Μάστερς «Καράβι Sports Club», έπεσε στο «Καράβι Sports Club του Σχοινιά η αυλαία του 2ου τουρνουά Masters του Πανελληνίου σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ 2014.


Στο εντυπωσιακό σκηνικό που στήθηκε στην «καρδιά» του εκπληκτικού κεντρικού γηπέδου μπιτς μέσα σε αποθέωση από τους θεατές, που γέμισαν και τις δύο κερκίδες, ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης απένειμε τα χρυσά μετάλλια στους πρωταθλητές του τουρνουά, Μπιλλήρη/Ρουμελιωτάκη, ενώ οι κυρίες Ράνια Κυριακού, Group Band Manager Lipton Ice Tea και Δανάη Ρήγα, Manager Lipton Ice Tea απένειμαν τα ασημένια μετάλλια στο δίδυμο των Αλεξιάδη/Καββαδά, για την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Την απονομή του χρυσού μεταλλίου στις, για δεύτερη φορά, πρωταθλήτριες Χρήστου/Αγγελοπούλου πραγματοποίησε υπό το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, ο Ταμίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, κ. Αθανάσιος Ρέρας, ενώ ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων του Kαράβι Sports Club και αθλητής για πρώτη φορά με wild card στο Μάστερς του Σχοινιά, Νίκος Μανιάτης, κρέμασε τα ιστορικά ασημένια μετάλλια στο λαιμό των νεαρών φιναλίστ Λαδένη/Τσοπούλου, που «πέταγαν στα σύννεφα» από τη χαρά τους για την παρθενική τους 2η θέση σε Μάστερ τουρνουά.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνα στον χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την τελετή απονομής, αφού μοίρασε συγχαρητήρια σε αθλητές και αθλήτριες για τις υπέροχες προσπάθειές τους, αλλά και στους διοργανωτές για το επιτυχημένο τουρνουά, εξέφρασε την επιθυμία να κάνει «μεγάλα πράγματα», όχι μόνο για τους δημότες του, αλλά και για τον ελληνικό αθλητισμό.
«Του χρόνου ελπίζω το παγκόσμιο πρωτάθλημα να γίνει εδώ» δήλωσε μέσα σε εκκωφαντικό χειροκρότημα, ενώ απευθυνόμενος σε αθλητές και αθλήτριες τόνισε: «Σε εσάς ανήκει το μέλλον και δεν το καταλαβαίνουν οι περισσότεροι της ηλικίας μου…»

Ο επίλογος μία ακόμη επιτυχημένης διοργάνωσης Μάστερ «γράφτηκε» με την απονομή αναμνηστικής πλακέτας, εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, από τον κ. Ρέρα στον συνδιοργανωτή και ιδιοκτήτη του «Καράβι Sports Club», Χαράλαμπο Μανιάτη.

1 σχόλιο

  • Comment Link mesimpathia Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014 15:01 posted by mesimpathia

    Κυριοι της Ε.Ο.Π.Ε δεν υπαρχει κανεις εκει μεσα που να εχη εναν στοιχειωδη σεβασμο,στους διαγωνιζομενους,τον Κοσμο,τον Δημαρχο και γενικως την διοργανωση;Ειναι δυνατον ο εκπροσωπος της ομασπονδιας να παρουσιαζεται στην απονομη,με σορτσακι και σαγιναρα;Κυριε Ρερρα ειχατε ποτε δει τον αειμνηστο Μανωλη Παπαδακη,η τον Γιαννη τον Στουραιτη να ειναι σε απονομη με τετοια εμφανιση;Αν μου πειτε ομως,καλα ολη την ημερα ενας ανθρωπος μες το κατακαλοκαιρο μπορει να αντεξη;κιέγω μαζι σας σορτσακι και σαγιοναρα.Αλλα την ωρα της απονομης θα μπορουσατε να αλλαξετε και να εμφανιστειτε οπως αξιζε στην περιπτωση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ