1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-07-2014 16:56

Δύο χρόνια αποχής ήταν πολλά για τις Φωτεινού, Παπαδάκη

Τα τρία πρώτα εισιτήρια πρόκρισης για το κυρίως ταμπλό των γυναικών «σφραγίστηκαν» στο Σχοινιά με τα πιο φωτεινά χαμόγελα των νικητριών.

Η «αποστολή» του υπό… συνθήκες τεχνικού, Γιάννη Χαριτωνίδη στέφθηκε με επιτυχία για τις Θεσσαλονικιές, Βλάχου/Κοτέογλου, καθώς με τη νίκη τους 2-0 (21-13, 21-16) επί των Κούρδογλου/Χριστοδούλου εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στους σαββατιάτικους αγώνες του 2ου τουρνουά Masters του Πανελληνίου σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ 2014, στο «Καράβι Sports Club».

Ακολούθησε η πρόκριση των Αφροδίτης Λαδένη και Κατερίνας Τσοπούλου, οι οποίες κόντρα στις Κουμβάκη/Χρηστίδου δυσκολεύτηκαν μόνο στο α’ σετ, καθώς τελικά έφτασαν στην πρόκριση με 2-0 (22-20, 21-12) επί των αντιπάλων τους.

Το καλό στα προκριματικά γυναικών «τρίτωσε» για τις Άννα Φωτεινού και Μαρία Παπαδάκη. Έπειτα από 2 χρόνια αποχής το έμπειρο δίδυμο ξανάσμιξε και δείχνει αποφασισμένο να ζήσει και φέτος στιγμές διάκρισης. Η νίκη λοιπόν με 2-0 (21-17, 21-19) σετ επί των Ξάνθη/Σπηλιοτοπούλου , είναι μάλλον μόνο η αρχή για τις Φωτεινού/Παπαδάκη που πέτυχαν τον πρώτο τους στόχο.

«Θέλαμε πολύ να περάσουμε» είπε με την άμμο να κολλάει ακόμη στο κορμί της, η νεοαποκτηθείσα άσος της Θέτιδας, Άννα Φωτεινού και συμπλήρωσε. «Αν και είμαστε απροπόνητες, κερδίσαμε στο σημαντικότερο ματς της ημέρας, μολονότι οι αντίπαλές μας έπαιξαν πολύ καλά. Καταφέραμε να μην κάνουμε πολλά λάθη, να βάζουμε τη μπάλα μέσα και να φτάσουμε έτσι στο επιθυμητό αποτέλεσμα» . 

Ικανοποιημένη από την επίτευξη του αρχικού στόχου της ομάδας ήταν και η άσος του Αστέρα Αγίου Δημητρίου, Μαρία Παπαδάκη, η οποία είπε «ένα μεγάλο ευχαριστώ στη συμπαίκτριά μου την Άννα. Μετά ένα μεγάλο διάστημα αποχής, στην επιστροφή μας σε Μάστερς βοήθησε τα μέγιστα στην πρόκριση, που μας δίνει την δυνατότητα να συνεχίσουμε στη διοργάνωση και να το χαρούμε ακόμη πιο πολύ».

volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ