1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-07-2014 13:56

Πετρέας και Μανωλίνα στο Καράβι

Την ευκαιρία να απολαύσει τον καλοκαιρινό ήλιο, αλλά και να συμπαρασταθεί στο δίδυμο των «Καλαματιανών» φίλων του, Μανιατέα/Ντάκουρη είχε ο διεθνής κεντρικός, Γιώργος Πετρέας, χαλάρωσε για λίγες ώρες στο «Καράβι Sports Club» παρέα με την άσο του Ολυμπιακού, Μανωλίνα Κωνσταντίνου και επίσης Καλαματιανή, αθλήτρια του Χαϊδαρίου, Έλλη Τσιούστα.

«Ήρθα να δω λίγο μπιτς βόλεϊ και κυρίως τα φιλαράκια μου, από την Καλαμάτα, Μανιατέα/Ντάκουρη» δήλωσε ο χαμογελαστός από φέτος άσος της γαλλικής Αζαξιό, που ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε στους αγώνες με την «γαλανόλευκη», αλλά δεν κατάφερε τελικά να αποδειχθεί… γουρλής για τους συντοπίτες του, οι οποίοι για την ιστορία ηττήθηκαν με 2-0 (26-24, 21-12) σετ από τους Στάθη Μαύρο και Ηλία Κλώνο.

Η Κύπρια Μανωλίνα Κωνσταντίνου που αν και θα' θελε να παίξει, δεν μπορεί, ούσα σε περίοδο αποθεραπείας, είπε τα καλύτερα για την πρώην συμπαίκτριά της, Μαριώτα Αγγελοπούλου και τη νέα της παρτενέρ, Εύη Χρήστου, που θριάμβευσαν στο 1ο τουρνουά Μάστερς, στην Καρδία.

«Αν και δεν είναι πολύ καιρό μαζί, φάνηκε πως έχουνε «δέσει» πολύ γρήγορα. Μπορεί να μην έχουνε κάνει πολλές προπονήσεις, αλλά και οι δύο είναι πολύ καλές ατομικά και αυτό τις βοηθάει. Το σημαντικό είναι ότι παίζουνε καλά και το διασκεδάζουν και εύχομαι να συνεχίσουνε με πολλές διακρίσεις» δήλωσε η νταμπλούχος πρωταθλήτρια του Ολυμπιακού για το πρώην «alter ego» της και συμπατριώτισσά της, με την οποία κατέκτησαν τίτλους σε διεθνείς αγώνες αλλά και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μάστερς.

volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ