Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
06-07-2014 18:31

Χάρηκαν για τον... σεφτέ του Γιάννη

Πρώτος τελικός, πρώτο χρυσό για τον Γιάννη Ρουμελιωτάκη στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που χάρηκε και ο συμπαίκτης του Φερνάντο Μπιλληρης.
«Τα γήπεδα είναι εκπληκτικά και η διοργάνωση ήταν πολύ καλή. Σίγουρα έλειπε ο πολύς κόσμος που δίνει πάντα τον παλμό κι εμείς έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με αρκετό κόσμο για να μας δίνει ένα κίνητρο παραπάνω. Είναι ευχάριστο που πήραμε την πρώτη θέση, για τον Γιάννη είναι το πρώτο του, τον ευχαριστώ και τον συγχαίρω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ το Γιάννη Κρέτση που ματώνει μαζί μας στην προπόνηση και ειδικά τους φυσικοθεραπευτές που με βοήθησαν να ξεπεράσω ένα σοβαρό θέμα που είχα, το Λαζαρίδη στην διοργάνωση εδώ και τον καλό μου φίλο Νίκο Σταθόπουλο που με βοήθησε πραγματικά πάρα πολύ αυτή τη βδομάδα,» είπε ο Φερνάντο Μπιλλήρης για το χρυσό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατέκτησα το πρώτο τουρνουά, ήταν το πρώτο μου χρυσό κι ο πρώτος μου τελικός στα Μάστερ, στα 25, καλά είμαι πιστεύω. Ελπίζω να έρθουν κι άλλα. Θέλω να ευχαριστήσω τον συμπαίκτη μου Φερνάντο που με βοήθησε σε αυτό και το Νίκο Κρέτση που κάνουμε καθημερινά προπόνηση κάτω από τον καυτό ήλιο και ελπίζω από εδώ και πέρα να πάμε όπως πήγαμε σε αυτό το τουρνουά κι ακόμα καλύτερα,» πρόσθεσε ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης.

4 σχόλια

  • Comment Link Toxic Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2014 21:12 posted by Toxic

    Ολα φιλε θεατη Καρδιας τα χουν καταντησει μια μιζερια .. Ολα χαλια , κριμα στα παιδια που κανουν τοσα εξοδα , προπονητες, γηπεδα , ταξιδια , και τους φαιρο ται λες κι ειναι β κατηγοριας .. Δεν σεβονται τιποτα , ειναι ασχετοι και μετριοι σ αυτο που κανουν ..
    Εχουν ενα προιον που βγαζει ματια και δε μπορουν να το πουλησουν!

  • Comment Link θεατης Καρδιας Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2014 12:18 posted by θεατης Καρδιας

    Εγω θα σταθω στο θεμα της διαιτησιας,ειναι καποιοι διαιτητες που οταν ανεβαινουνε στη σκαλα εχουνε ενα υφακι οτι εγω κανω κουμαντο εδω και δεν θελω κουβεντα.Και ερωτω αυτοι οι ανθρωποι μπορουνε καποια στιγμη να μπουνε στη ψυχολογια του αθλητη-τριας?Παρακολουθησα δυο ημερες αγωνες και πραγματικα αυτη η συμπεριφορα μου κεντρισε το ενδιαφερον και μαλιστα οχι μονο εμου.ΥΓ.Για να μην παρεξηγηθω δυο τρεις ητανε αυτοι οι 'αρχοντες' που δεν σηκωνουνε ουτε να τους κοιταζουνε.

  • Comment Link Toxic Κυριακή, 06 Ιουλίου 2014 20:13 posted by Toxic

    Οχι θα κουραζονται για 300 ευρο επαθλο για 5 παιχνιδια .. Εχουν νομιζω πιο σοβαρα πραγματα να κανουν, οπως πχ προπονηση,αντι να παιζουν σ αυτο το επιπεδο .. Πηγαινουν στα τελικα παιρνουν τον τιτλο κ γεια σας ...

  • Comment Link greekvolley Κυριακή, 06 Ιουλίου 2014 15:47 posted by greekvolley

    Που ηταν η Εθνικη Γυναικών ??? Αφου δεν εχει τουρνουά FIVB??? Αν είναι να "σνομπάρουν" το Εθνικό Πρωτ'αθλημα...