1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
02-07-2014 11:34

Έφη Σφυρή:«Σεβόμαστε τον αθλητή και το άθλημα» (video)

Με τη βοήθεια της Έφης Σφυρή θα γίνει ένα από τα τουρνουά Masters. Η κάτοχος ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο της Κατάνια φάνηκε ενθουσιασμένη για την συνεργασία με την ΕΟΠΕ, καθώς θεωρεί πως μέσα από αυτά τα τουρνουά, δείχνουν τον σεβασμό στον αθλητή και το άθλημα. 
«Όλες οι διοργανώσεις είναι πολύ προσεγμένες. Θεωρώ ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά από τους ιδιώτες και από την ΕΟΠΕ, πράγμα που δείχνει ότι σεβόμαστε τον αθλητή και το άθλημα.

Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια να αναδειχθούν νέοι αθλητές στο μπιτς βόλεϊ. Ειδικά στο γυναικείο ταμπλό ενθουσιάστηκα που είδα νέα ονόματα. Κάποια από τα κορίτσια τα ξέρω και θεωρώ ότι αρχίζει μια εποχή που καινούριες αθλήτριες θα βγουν στο προσκήνιο.

Το ταμπλό και το φορμάτ δεν μας δίνουν τη δυνατότητα να πρωτοτυπήσουμε. Από την πλευρά παροχών, διατροφή και σεβασμό στον αθλητή πιστεύω ότι στη Βάρη θα είμαστε υπερπλήρεις. Οι αθλητές θα έχουν ημιδιατροφή και όλες τις ανέσεις. Ο χώρος μας φημίζεται πως είναι ένα από τα καλύτερα φασίλιτις τη Αθήνας, με άσπρη άμμο και γήπεδα ολυμπιακών προδιαγραφών. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι γίνεται καλύτερο οι αθλητές να περάσουν υπέροχα. Έχουμε εμπειρία σε μεγάλες διοργανώσεις. Έχουμε φιλοξενήσει από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μέχρι την τρίτη συνεργασία μας με την ΕΟΠΕ. Το μόνο που εύχομαι είναι να πάνε όλα καλά και να ευχηθούμε καλή επιτυχία.

Η συνεργασία μας με την ΕΟΠΕ μετρά πολλά χρόνια κι εμείς είμαστε εδώ για ό,τι χρειάζεται. Οι αθλητές Κότσι και Ζούπα προπονούνται στις εγκαταστάσεις μας, έχουμε την εποπτεία τους στην προπονητική, βοηθούμε όσο μπορούμε όλα τα παιδιά. Εμείς ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό κοινό περισσότερο γιατί το να μπαίνει το βόλεϊ στο σπίτι είναι πολύ σημαντικό. Ίσως από αυτό το κοινό βγουν και αυριανοί πρωταθλητές. Τα παιδιά βλέπουν το άθλημα ως χόμπι, αλλά ενδεχομένως να ασχοληθούν περισσότερο». 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ