1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
01-07-2014 15:40

«Πολλά τουρνουά, περισσότεροι αθλητές»

Τους αθλητές του μπιτς βόλεϊ εκπροσώπησαν στην συνέντευξη τύπου για τα Master η Πηγιάννα Μεθενίτη και ο Φερνάντο Μπιλλήρης. 
Η Πηγιάννα Μεθενίτη δήλωσε: «Εμείς οι αθλητές τα λέμε καλύτερα στο γήπεδο για αυτό και δεν θα μακρηγορήσω .  Έχω περάσει από τα τζούνιορς και βλέπω με χαρά την προσπάθεια της ομοσπονδίας να διοργανώσει πολλά τουρνουά. Πρέπει να στηρίζουμε τα Τζούνιορς γιατί από εκεί θα βγουν οι αυριανοί αθλητές που θα αγαπούν αυτό το άθλημα.

 Ο Φερνάντο Μπιλλήρης συμπλήρωσε: «Να καλωσορίσω από την πλευρά μου τους αθλητές που θα συμμετέχουν φέτος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η ανάπτυξη του αθλήματος συνεπάγεται και καλούς αθλητές. Θέλω πολλά να πω αλλά θα αρκεστώ στο ότι πρέπει να δοθεί βάση στους συμμετέχοντες που είναι και το προϊόν του αθλήματος. Ευτυχώς υπάρχουν πολλά τουρνουά και θα θέλαμε περισσότερους αθλητές και πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα».

1 σχόλιο

  • Comment Link Κατε Τρίτη, 01 Ιουλίου 2014 16:07 posted by Κατε

    Για τα χρωστούμενα μίλησε κανείς ή παλι τουμπεκι???

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ