1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-06-2014 11:37

Αυτό είναι fair play

Στην πιο ιπποτική πράξη του αθλητισμού, την περασμένη Κυριακή στο Σχινιά, στο CEV Continental Cup, η Ιοάνα-Αλεξάντρα Ορντεάν και η Αντριάνα Μελνίτσιουκ από τη Ρουμανία έδειξαν την ουσία του βόλεϊ με μια μοναδική πράξη fair play.
Στο δεύτερο σετ το σκορ ήταν 19-8 υπέρ της Λευκορωσίας στον αγώνα με τη Ρουμανία, η Βικτόρια Σεκρετόβα της Λευκορωσίας κατέρρευσε στην άμμο από ένα μυϊκό σπασμό. Πονούσε, δε μπορούσε να κουνήσει καν από τη θέσης της. Ο γιατρός της διοργάνωσης μπήκε μέσα και τις έδωσε τις πρώτες βοήθειες και μετά από λίγο η Βικτόρια σηκώθηκε σε μια ύστατη προσπάθεια να τελειώσει το σετ παρόλο που πονούσε, ολοφάνερα, πολύ. Η μπάλα βγήκε άουτ και η Βικτόρια πήγε στη θέση του σερβίς, όταν η μπάλα έφυγε από τα χέρια της και πέρασε στην αντίπαλη περιοχή τα κορίτσια της Ρουμανίας δεν έκαναν καμία κίνηση κι άφησαν τη μπάλα να πέσει στην περιοχή τους δίνοντας έτσι ένα τέλος στο παιχνίδι με 21-8.

Η Ορντεάν μας είπε για την πράξη τους αυτή: «Ήταν απόφαση από κοινού με τον προπονητή μας , Νταμ Τζιτάρου. Το κάναμε επειδή η ομάδα της Λευκορωσίας έπαιζε καλύτερα σε όλο τον αγώνα κι άξιζε τη νίκη, ιδιαίτερα όταν η παίκτρια είχε χτυπήσει και δεν άξιζε να υποφέρει περισσότερο».

Και η Βικτόρια Σεκρετόβα πρόσθεσε γεμάτη ευγνωμοσύνη: «Νομίζω ήταν πολύ ωραίο αυτό που έκαναν. Είναι πολύ καλά κορίτσια. Το καταλάβαμε αυτό και μετά το πρώτο παιχνίδι, επειδή τους μιλήσαμε λίγο. Είναι μικρές σαν εμάς (σ.σ. γεννημένες το 1997). Όσον αφορά το τελευταίο παιχνίδι, κερδίζαμε 19-8 όταν έγινε αυτό. Και δεν έπαιξαν καθόλου σε αυτό το σημείο. Μπορώ μόνο να πω ‘ευχαριστώ, κορίτσια’. Νομίζω θα έκανα το ίδιο κι εγώ η ίδια σε παρόμοια κατάσταση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ