Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
23-06-2014 18:58

«Από την έλλειψη γηπέδων ως την Beach Volleyleague»

Οι φιναλίστ του open μεικτού στο Beach Volley League που έγινεστην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, Δημήτρης Αναστασάκης και Ελενα Λειβαδιτάκη μίλησαν για το τουνρουά και το πως δημιουργήθηκαν οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις στα Χανιά.
Ο Δημήτρης Αναστασάκης τόνισε: «Η συμπαίκτριά μου είναι μια από τις καλύτερες αθλήτριες στα Χανιά. Είμαστε φίλοι και παίζουμε μαζί. Το τουρνουά αποτέλεσε μια φοβερή εμπειρία για εμάς. Κουραστήκαμε αλλά φτάσαμε στον τελικό. Εδώ και 10-12 χρόνια, από τότε δηλαδή που δημιουργήθηκε ο σύλλογος των Χανίων, παίζω μπιτς βόλεϊ. Τότε υπήρχε μόνο ένα γήπεδο για να παίξουμε και ήταν σε κακή κατάσταση. Όμως υπήρχε ο χώρος εδώ, και στην αρχή, δειλά δειλά στήναμε ένα φιλέ και παίζαμε. Τελικά είδαμε ότι υπήρχαν πολλά παιδιά στα Χανιά που τους άρεσε το μπιτς βόλεϊ και σιγα σιγά με τη βοήθεια του δήμου φτάσαμε σε αυτό το σημείο.

Η Ελένη Λειβαδιτάκη δήλωσε: Έπαιζα στην σάλα και σταμάτησε πέρσι τον Μάρτιο. Είχα παίξει στον παλιό Κένταυρο Χανίων που πλέον είναι ο ΣΦΠ Χανίων. Στην Αθήνα έπαιξα στον Ηλυσιακό και στη ΝΗΑΡ ΗΣΤ, ξανά έπαιξα στον ΣΦΠ Χανίων στην Α2, και με τον ΟΠΕΡ στην Α1. Ήταν πολύ ωραία διοργάνωση και περίμενα κάποιες ομάδες από την Αθήνα ή τα υπόλοιπα μέρη της Κρήτης να έρθουν»

Media