1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-06-2014 18:03

Η εμπειρία της Beach Volleyleague και η έκπληξη της Λίζας (video)

Οι δευτεραθλητές του μεικτού της κατηγορίας ερασιτεχνών στη Beach Volleyleague, ο Μανούσος Ρηγάκης και η κόρη του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, Λίζα, μίλησαν για την εμπειρία τους και την έκπληξη στον περήφανο πατέρα
Ο Μανούσος Ρηγάκης δήλωσε: «Ήταν πολύ ωραία, είχα μια φοβερή συμπαίκτρια, αλλά σημασία έχει ότι περάσαμε καλά. Για πρώτη φορά έπιασα μπάλα του μπιτς βόλεϊ πριν από δύο βδομάδες», ενώ η Λίζα Τριανταφυλλίδη τόνισε:.

«Την τελευταία στιγμή, το τουρνουά είχε μια κενή θέση και πήραμε μέρος. Ο Μανούσος έχεις ταλέντο στο μπιτς βόλεϊ και του έχω πει να αλλάξει άθλημα. Οι εγκαταστάσεις εδώ έιναι τρομερές. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Μου αρέσει το μπις βόλεϊ και το κάνω σαν χόμπι, αλλά όχι επαγγελματικά. Ο πατέρας μου μπορεί να μην ήξερε καν ότι θα κατέβω και να είδε το όνομά μου στις συμμετοχές. Του έκανα έκπληξη,  χαίρεται όταν παίζω μπιτς βόλεϊ γιατί δεν το κάνω συχνά».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ