Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
23-06-2014 14:27

«To χρυσό μετάλλιο, τα γήπεδα της Χαλκίδας και το μπιτς βόλεϊ στο Βέλγιο» (video)

Οι αθλητριες των μεταλλίων  στην κατηγορία  amateur γυναικών στην τελική φάση της Beach Volley League 2014 που έγινε στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, μίλησαν για την εμπειρία τους και όχι μόνο
Αρχικά πήραν το λόγο οι φιναλίστ Χρύσα Ντεμπάι και Άντζελα Παππά που είναι συμπάικτριες στο Αρκάδι.  Η Χρύσα είπε ότι παίξει ακραία και διαγώνια ενώ ασχολήθηκε με το μπιτς βόλεϊ σαν φυσική συνέχεια από τη σάλα. Ωστόσο η Άντζελα Παππά έκανε μια ξεχωριστή αφιέρωση. «Παίζω και εγώ στο Αρκάδι, είμαστε συμπαίκτριες. Από τα παιχνίδια πήραμε πολλές εμπειρίες και αφιερώνουμε το μετάλλιο στον πρόπονητή μας, Μανώλη Αντωνάκη που μας βοήθησε»

Την τιμήτική τους όμως είχαν οι νικήτριες Ελεάννα Γεωργαντά και Μαρία Γκόλια. Πρώτα μίλησε η Ελεάννα: «Παίζω στη Χαλκίδα, έμαθα ότι γίνεται τουρνουά εδώ στα Χανιά και επειδή έχω φίλους εδώ, αποφάσισα να έρθω. Το επίπεδο ήταν αρκετά καλό και οι εγκαταστάσεις είναι φοβερές. Όλο το καλοκαίρι παίζουμε μπιτς βόλεϊ και κατεβαίνουμε σε όσα τουρνουά μπορούμε», δήλωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ομάδα της. «Έχουμε πολλά νέα κορίτσια στην ομάδα και όλοι βοηθούν στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος. Σε ότι αφορά το μπιτς βόλεϊ, η Χαλκίδα δεν ύστερεί σε παραλίες και έχει γήπεδα στις Αλυκές και την Αρτάκη»

Στη συνέχεια, η Μαρία Γκόλια είπε: «Έπαιζα στην Πετρούπολη βόλεϊ και στη συνέχεια έφυγα στο εξωτερικό για δουλειά. Είμαι μηχανολόγος μηχανικός και δούλευα στη Λιέγη σαν ερευνήτρια. Ήρθα στην Ελλάδα το καλοκαίρι για να παίξω μπιτς βόλεϊ. Φέτος που θα είμαι στις Βρυξέλλες θα εχω τη δυνατότητα να παίξω και εκεί μπιτς βόλεϊ γιατί έχει εγκαταστάσεις σαν αυτές του ΣΕΦ.Έχουν κλειστά γήπεδα σε όλη τη χώρα. Είναι πολύ οργανωμένοι. Αφιερώνουμε τον τιτλο στην ομάδα μας και την προσπάθεια που κάναμε».

Media