1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-06-2014 11:02

Ρέρρας: «Ενωμένοι για το μπιτς βόλεϊ που ονειρευόμαστε»

Ο κ. Θανάσης Ρέρρας ταμίας της ΕΟΠΕ, μίλησε μετά το πέρας του CEV Continental Cup για την πολύ σημαντική διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στην χώρα μας.


«H οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία του συγκεκριμένου τουρνουά μας γεμίζει χαρά, ελπίδα και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Η διοργάνωση αυτού του τουρνουά είναι κομμάτι ενός σχεδιασμού που ξεκίνησε από πέρσι με την πρώτη διεθνή διοργάνωση που κάναμε, το Continental Cup στη Ρόδο, συνεχίστηκε φέτος με τον 5ο όμιλο στην Αθήνα κι έχουμε και το Βαλκανικό που θα γίνει τον Αύγουστο στη Θεσσαλονίκη.

Δώσαμε την ευκαιρία στις Εθνικές μας ομάδες να προκριθούν, μειώσαμε αισθητά τα έξοδα για τις Εθνικές ομάδες και για τις διοργανώσεις. Αυτός είναι γενικότερα ο στόχος μας.

Από εκεί και έπειτα, φυσικά οι νίκες αφιερώνονται χωρίς αμφιβολία στον Παύλο Κουζούνη και στον Χάρη Σακόγλου που είναι τραυματίες.

Επίσης θα ήθελα πω, εν’ όψιν και της εκκίνησης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ότι στην Ελλάδα το Μπιτς Βόλεϊ είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές άθλημα, με πάρα πολλά ανεξάρτητα τουρνουά τα οποία ομολογούν τη μαζικοποίηση του αθλήματος. Στόχος της ΕΟΠΕ είναι όλοι οι άνθρωποι να είμαστε ενωμένοι σα μια γροθιά να συνεργαζόμαστε για το καλό του αθλήματος, μπορούμε να είμαστε ενωμένοι και πρέπει να είμαστε ενωμένοι κι αυτό θα συμβεί. Είμαστε λίγοι δε περισσεύει κανείς, κι όλοι μαζί αθλητές, προπονητές, συνδιοργανωτές και φυσικά η Ομοσπονδία μπορούμε να χτίσουμε το μπιτς βόλεϊ που όλοι ονειρευόμαστε.

Ευχαριστούμε επίσης κι όλο τον κόσμο που ήρθε και παρακολούθησε το τουρνουά και τον πρόεδρο του ΠΣΑΤ κ. Τριανταφύλλου».

3 σχόλια

  • Comment Link κανοναρα Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 17:02 posted by κανοναρα

    Και στους διαιτητες Θανασακη να μην ξεχνιομαστε!

  • Comment Link Κατε Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 14:06 posted by Κατε

    Δωσε πρωτα τα χρωστουμενα στους αθλητες απο πριν 3 χρονια κ τα ξαναλεμε

  • Comment Link totos Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 08:47 posted by totos

    Τι να χτισουμε κ.Ρερρα?Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις...ασε γιατι το καλυτερο αθλημα το εχετε καταστρεψει εδω και καιρο!Καληνυχτα και οταν ξυπνησεις απο τον ληθαργο ξανα κανε δηλωσεις!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ