1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
22-06-2014 00:21

«Αφιερωμένα σε Κουζούνη και Σακόγλου»

Για την πολύ καλή πορεία, τόσο των γυναικών, όσο και των ανδρών, στην πρώτη μέρα του Continental Cup, μίλησε ο προπονητής των εθνικών ομάδων του beach volley, Κώστας Ταμπουρατζής, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και την επιλογή των Κοτσιλιάνου και Ζουπάνη για το golden match.
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους αθλητές και στο προπονητικό επιτελείο που δουλεύει καθημερινά και με ανιδιοτέλεια για τις εθνικές ομάδες. Οι γυναικείες ομάδες έκαναν επαγγελματικές εμφανίσεις και νίκησαν όλα τα ματς. Ουδεμία υστέρησε και μόνο θετικό πρόσημο υπάρχει για την πρόοδο των ομάδων. Στους άνδρες κάναμε ένα βήμα παραπάνω από ότι παλιότερα και το αποτέλεσμα δικαιώνει και τις δυο ομάδες».

Σχετικά με την απόφαση να επιλέξει Zουπάνη και Κοτσιλιάνο για το golden match είπε: «Σκέφτηκα καλά ποια ομάδα έπρεπε να δηλωθεί και για αγωνιστικούς λογούς απέναντι στην συγκεκριμένη ομάδα επέλεξα τους Κοτσιλιάνο / Ζουπάνη. Υπερέβαλαν εαυτούς και τραυματισμούς και δικαιωθήκαμε όλοι. Είναι μια μικρή επιτυχία που θα πανηγυρίσουμε ως αύριο. Η μεγάλη επιτυχία θα είναι να τηρούμε κατά γράμμα τον προγραμματισμό όλη την σεζόν χωρίς εκπτώσεις. Τα χρυσά μετάλλια είναι αφιερωμένα σε Κουζούνη και τον Σακκόγλου, με τις θερμότερες ευχές μου για υγεία και επιστροφή».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ