1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-06-2014 11:10

Κοτσιλιάνος: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Ο ένας ξεκίνησε το μπιτς βόλεϊ τυχαία, ο άλλος «για την πλάκα» αλλά στο τέλος έμειναν και οι δύο, Κοτσιλιάνος και Ζουπάνης θυσίασαν πολλά για το Μπιτς βόλεϊ και το Σαββατοκύριακο θα κληθούν να αγωνιστούν στo Continental Cup για την Ελλάδα. 
Οι Κότσι και Ζούπα, όπως τους ξέρει όλος ο κόσμος του μπιτς βόλεϊ, κάνουν μια νέα αρχή με την Εθνική ομάδα καθώς ξεπεράστηκαν τα θέματα που είχαν προκύψει πριν ένα χρόνο κι έτσι έρχονται δυναμικά για να δώσουν τα πάντα για την πρόκριση.  Ο Γιώργος Κοτσιλιάνος μίλησε στο volleyball.gr για την μεγάλη πρόκληση που θα αντιμετωπίσουν στο Club Kαράβι, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Γιώργο, θα μπορέσετε να πάρετε την πρόκριση μαζί με τους Μπιλλήρη / Ρουμελιωτάκη;

«Πιστεύω πως μπορούμε να καταφέρουμε. Αγωνιστικά είμαστε καλύτερα, επειδή έχουμε παίξει κάποια τουρνουά σε Κίνα, Αυστρία και Μόσχα, ενώ τα άλλα παιδιά δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα επίσημα. Παρ’ όλα αυτά έχουμε κάνει πολλές προπονήσεις και πιστεύω είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και θα μπορέσουμε να χτυπήσουμε την πρώτη θέση».

Οι αντίπαλοι μας στον Όμιλο, είναι βατοί; Τι γνωρίζεις;

«Δε γνωρίζουμε ακόμα με ποιο ζευγάρι θα βρεθούμε αντίπαλοι, αυτό θα το γνωρίζουμε αύριο μετά την τεχνική σύσκεψη. Σίγουρα, ωστόσο, καλύτερη από τις τρεις ομάδες είναι αυτή την Λευκορωσίας. Είναι πιο δυνατή και πιο έμπειρη ομάδα καθώς έχουν αγωνιστεί στο World Tour. Σε αυτά τα παιχνίδια ωστόσο μετράει το ποιος θα παίξει σωστά».

Σήμερα κάνατε προπόνηση στο καινούργιο γήπεδο, πως σου φάνηκε; 

«Είναι πολύ όμορφο το νέο γήπεδο, η άμμος είναι από χαλαζία, πραγματικά πολύ ωραία εγκατάσταση. Θα είναι πολύ όμορφο να έχει κόσμο το τουρνουά. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, να προσφέρουμε ωραίο θέαμα. Ελπίζουμε να έρθει αρκετός κόσμος καθώς δε γίνονται πολλές φορές στην Ελλάδα τέτοια παιχνίδια, οπότε είναι καλή ευκαιρία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ