1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-06-2014 13:22

Diamond τουρνουά στην Καλλονή

Ένα μεγάλο τουρνουά beach volley θα λάβει χώρα το διήμερο 28-29 Ιουνίου στην παραλία της Σκάλας Καλλονής.

Το καλοκαίρι έχει ήδη κάνει την εμφάνιση του, και απο αυτό δε λείπουν ποτέ τα τουρνουά beach volley τα οποία συγκεντρώνουν τα βλέμματα και το ενδιαφέρον αθλητών αλλά και λουόμενων καθώς αδιαμφισβήτητα είναι ένα άθλημα θεάματος και υψηλού ενδιαφέροντος, που συνδυάζει άθληση και καλοκαίρι.

Έτσι, το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Λέσβου, και συγκεκριμένα στη Σκάλα Καλλονής. ένα μεγάλο τουρνουά με την επωνυμία "Diamond Beach Volley League" το οποίο είναι έτοιμο να προσφέρει μεγάλα χρηματικά έπαθλα στους νικητές.

Μάλιστα, το εν λόγω τουρνουά, δεν πρόκειται να μονοπωλήσει μόνο το ενδιαφέρον ομάδων από όλο το νησί, αλλά και από τη γειτονική Χίο και απο το Λεκανοπέδιο Αττικής, καθώς ήδη υπάρχει ενδιαφέρον απο ομάδες, και οι διοργανωτές έχουν φροντίσει και ανάλογη έκπτωση στα εισιτήρια των ομάδων για τη μετάβαση τους στο νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Το τουρνουά, πρόκειται να προσφέρει μεγάλα δώρα στους νικητές του Ανδρικού αλλά και του μεικτού, κατηγορίες οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα. Μεγάλα δώρα και χρηματικά ποσά θα μοιραστούν και οι ομάδες που θα βρεθούν στο τελικό και δε θα πάρουν τη πρώτη θέση.

Η διοργάνωση αυτού του μεγάλου τουρνουά είναι υπό τη μεγάλη βοήθεια και συμπαράσταση του Del Blue beach bar το οποίο κάθε χρόνο διοργανώνει ανάλογα τουρνουά, ωστόσο φέτος πρόκειται να γίνει κάτι μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο, με αγώνες ακόμη και υπο το φως των προβολέων!

Σημαντικοί υποστηρικτές και χρηματοδότες για τα χρηματικά έπαθλα των νικητών θα είναι τα γεωργικά είδη-χρώματα ΑΛΒΑΝΟΣ Ι.-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ., το φροντιστήριο ξένων γλωσσών ΔΟΚΤΟΡΙΔΟΥ, το ταξιδιωτικό γραφείο TSALIS TOURS, το μέλι Καλλονής ΚΙΟΥΛΑΦΑΣ, η Blue Star Ferries, η σχολή οδηγών ΚΙΟΥΛΑΦΑΣ, και φυσικά το beach bar DEL BLUE το οποίο είναι και ο μέγας χορηγός και υποστηρικτής.

Σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση συμβάλουν και τα ξενοδοχεία της Σκάλας Καλλονής "Πασιφάη" και "Hotel Pela" τα οποία προσφέρουν ειδικές τιμές για τις ομάδες οι οποίες θέλουν να παραμείνουν στη Καλλονή για μην πηγαινοέρχονται αν είναι απο άλλα μέρη του νησιού, ή αν έχουν έρθει έξω από αυτό.

Ώρες έναρξης του τουρνουά και ο τρόπος διεξαγωγής του, θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες. Για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τη διοργάνωση, τα εισιτήρια ή τα ξενοδοχεία μπορείτε να απευθύνεστε στον χορηγό επικοινωνίας του μεγάλου αυτού τουρνουά, το kalloninews.gr είτε από το menu "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ" είτε στην επίσημη σελίδα στο facebook.

πηγή: kalloninews.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ